Voyager Digital siirtää Etherin 2,77 miljoonan dollarin arvosta Coinbaselle

Reportedly, crypto companies say the SEC rules are unclear

Etherscanin mukaan Voyager Digital, konkurssiin mennyt kryptovaluuttapörssi, siirsi Coinbaselle, kryptovaluuttapörssille elokuussa 1 500 Etheriä (1 846 ETH), arvoltaan noin 2,77 miljoonaa dollaria, ja lisäksi 250 miljardia Shiba Inua (SHIB 0,000010), arvoltaan noin 2,7 miljoonaa dollaria. , 2023.

On odotettavissa, että tämän liiketoimen motiiviin liittyen on tunnistettu monia teorioita. Oletettavasti yksi lähteistä mainitsi, että myynti olisi saattanut tapahtua. On odotettavissa, että siirrot ovat saattaneet pienentää hädässä olevan kryptolainaajan lompakkoomistuksia noin 81,63 miljoonaan dollariin digitaaliseen omaisuuteen, Cointelegraph lisäsi.

Etherscanin mukaan transaktiot tapahtuivat tunnin välein ja rahakkeiden äkillinen liike saattoi johtaa selvitystilaan. Joidenkin lähteiden odotetaan kuitenkin mainitsevan, että Voyager siirtää kaikki tunnukset eri osoitteista ensisijaisiin osoitteisiin.

Lisäksi myynnin spekulaatiota odotetaan tukevan Voyagerin meneillään olevan SHIB-omistuksensa myynnin vuoden 2023 alusta lähtien, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit