Jos sinulla on Jaggerin kaltaiset liikkeet, niin M2E-kryptovaluuttoihin kannattaa sijoittaa, mutta miten ja miksi? – Digital Transformation News

CoinMarketCap has estimated that the M2E market will reach $1.8 billion by 2030

Vuosia kestäneen keskittämisen käsitteen ympärillä, näyttää siltä, ​​että maailma on vihdoin tullut toimeen hajauttamisen ajatuksen kanssa. Vaikka hajauttaminen ei rajoitu vain kryptovaluuttoihin, lohkoketjusta teknologiana on löydetty tapoja saada kaikki irti. Tässä yhteydessä, vaikka Play-to-Earn (P2E) on tuttu termi, asiantuntijoiden uskotaan tukevan Move-to-Earn (M2E) -skenaariota tuodakseen erilaista lähestymistapaa online-palkintojen ansaitsemiseen. ”M2E:tä pidetään uutena kryptoomaisuusluokkana. Uskon, että tämä konsepti on tutustuttanut lohkoketjun piirteet suuremmalle yleisölle esittämällä todellisen maailman hyödykkeen (esimerkiksi lenkkarit) non-fungible tokenina (NFT) ja arvostamalla toimintaa ja kaupankäyntiä ketjussa”, CoinSwitch tiedottaja kertoi FE TransformX:lle.

Kuten nimestä voi päätellä, M2E viittaa kryptovaluuttojen luokkaan, joka tarjoaa käyttäjille palkintoja fyysiseen toimintaan osallistumisesta. Ymmärrettyjen tietojen mukaan tämän kryptovaluuttakategorian tavoitteena on edistää terveellisiä elämäntapoja edistämällä aktiviteetteja, kuten juoksua, kuntoilua, tanssia, mm. Uskotaan, että nämä kryptovaluutat perustuvat lohkoketjun tukeman palkitsevan rakenteen ja kuntoseurantatekniikan yhdistämiseen.

American Journal of Preventive Medicinen julkaiseman tutkimuksen tiedot osoittivat, että fyysinen aktiivisuus lisääntyi noin kuuden kuukauden ajan, kun viikoittaiset taloudelliset palkkiot otettiin käyttöön 2–46 dollarin välillä. Lääketieteen aikakauslehti JAMA Network Open julkisti erillisen tutkimuksen, jossa todettiin, että 1/1 000 sentin arvoiset palkinnot jokaisesta kirjatusta askeleesta johtivat fyysisen toiminnan nousuun. Näiden tutkimusten tietojen perusteella voidaan päätellä, että M2E-kryptovaluuttojen liiketoimintamallilla on potentiaalia kannustaa säännölliseen fyysiseen harjoitteluun. Markkinaraporttien mukaan jotkin M2E-sovellukset eivät vaadi pääsymaksua, kun taas toiset voivat vaatia investointeja NFT-sovelluksiin. Muuttuessaan M2E-käyttäjät voivat ansaita verkossa kryptovaluutta- tai NFT-palkintoja, jotka voidaan joko muuntaa käteiseksi tai viedä jälkimarkkinoille ansaitakseen passiivisia tuloja.

”Mielestäni M2E-kryptovaluuttojen liiketoimintamalli pyörii ekosysteemin luomisen ympärillä, jossa käyttäjiä kannustetaan pysymään fyysisesti aktiivisina ja osallistumaan kuntohaasteisiin. Nämä sovellukset näyttävät käyttävän dual-token-järjestelmää, jossa yhtä tokenia käytetään alustan hallintaan ja toimintoihin, kun taas toista palkitaan käyttäjille heidän kuntosaavutuksensa perusteella. Jotkut sovellukset voivat myös vaatia alkuinvestoinnin, tarjota sovelluksen sisäisiä ostoja tai tarjota lisätuloja mainonnan tai premium-palvelujen kautta. Koska Web3.0:n odotetaan olevan Internetin kehityksen seuraava vaihe, M2E-kryptovaluutoilla on potentiaalia integroitua tähän hajautettuun ympäristöön”, Sathvik Vishwanath, kryptovaluuttapörssin Unocoinin toinen perustaja ja toimitusjohtaja, korosti.

Vaikka terveellisten elämäntapojen kehittämistä pidetään M2E-kryptovaluuttoihin sijoittamisen tärkeimpänä eduna, markkinatutkimukset ovat osoittaneet, että muita etuja ovat kaikkien saavutettavuus, koska se ei vaadi raskaita muodollisuuksia ja takaa, että käyttäjät saavat palkkion ilman läsnäoloa. kolmansilta osapuolilta tai hakkerointiyksiköiltä. Kuitenkin kysymys, joka näyttää kysyttävältä, on, kuinka M2E eroaa P2E: stä? No, edellinen perustuu fyysisen toiminnan palkintoihin, kun taas jälkimmäinen perustuu pelipohjaisiin palkintoihin. Lisäksi M2E on ponnistelusuuntautunut ja P2E suorituskykyyn suuntautunut.

16. lokakuuta 2023 (klo 10.12 Intian normaaliaikaa) kryptovaluuttatietojen kerääjä CoinGecko osoitti, että M2E-markkinoiden markkina-arvo on noin 300 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa 0,3 prosentin nousua viimeisen 24 tunnin aikana. Kokoaja totesi myös, että M2E-markkinoiden 24 tunnin kaupankäyntikapasiteetti oli lähes 26 miljoonaa dollaria. Raporttien mukaan tällä hetkellä viisi parasta M2E-merkkiä ovat STEPN (GMT) 0,146 dollarin arvolla, Sweat Economy (SWEAT) 0,0098 dollarin arvolla, Step App (FITFI) 0,004 dollarin arvolla, STEPN Green Satoshi Token on Solana (GST-). SOL) 0,0081 dollarin arvolla ja Genopets (GENE) 0,174 dollarin arvolla.

Mitä tulee M2E-pohjaisiin tuloihin vuodelle 2022, CoinGecko totesi, että GMT oli eniten ansaitseva M2E-tunnus, jossa pelaajat pystyivät ansaitsemaan 42,55 dollaria päivässä kaikkien aikojen korkeimmillaan, kun taas SWEATin kello oli 0,46 dollaria per token julkaisun alkuvaiheessa. Salaushintojen seurantasivuston CoinMarketCapin näkemykset ovat arvioineet M2E-markkinoiden nousevan 1,8 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2021 markkinatutkimusyhtiö Grand View Research julkaisi, että M2E-kuntosovellusten markkina-arvo oli 391,7 miljoonaa dollaria, mikä oli enemmän kuin sen nykyinen markkina-arvo, mikä viittaa karhumarkkinoiden vaikutuksiin maisemaan. Markkinatutkimus on osoittanut, että kryptovaluuttasuuntautuneen tietämyksen lisääntyminen sijoittajien keskuudessa ajaa näiden markkinoiden kasvua.

Lisäksi on ennustettu, että älykkäiden sopimusten ja puettavan teknologian teknologinen kehitys voi parantaa M2E-kryptovaluuttojen sijoitetun pääoman tuottokykyä (ROI). On kuitenkin tehty ehdotuksia sääntely-ympäristön käyttöönotosta M2E- kryptovaluuttojen kehityksen varmistamiseksi. ”Kun maailma tulee tietoiseksi kunnon ja terveyden tärkeydestä ja Web3.0:n kehittyessä edelleen, M2E-skriptoista tulee todennäköisesti suosittuja. Sillä on potentiaalia tulla kiinteäksi osaksi digitaalitaloutta. Tulevaisuudessa voimme odottaa näkevämme lisää M2E-sovelluksia ja -pelejä”, kryptovaluuttapörssin CoinDCX:n kasvusta ja strategiasta vastaava johtaja Minal Thukral totesi.

Samankaltaiset artikkelit