Kotak Mahindra Bank nimittää Kotak Securitiesin toimitusjohtaja Jaideep Hansrajin konsernijohtajaksi – Banking & Finance News

Kotak Mahindra Bank, appointment, MD, Group President, management team, Jaideep Hansraj, banking sector

Kotak Mahindra Bank ilmoitti perjantaina, että hallitus on hyväksynyt Jaideep Hansrajin, joka on tällä hetkellä pankin kokonaan omistaman tytäryhtiön Kotak Securities Limitedin toimitusjohtaja, nimittämisen konsernijohtajaksi. ”Tekstitettyyn aiheeseen liittyen haluamme ilmoittaa, että osana pankin organisaatiomuutosta hallitus on tänään pidetyssä kokouksessaan nimittänyt Kotak Securities Limitedin (KSL) nykyisen toimitusjohtajan Jaideep Hansrajin. ), joka on pankin kokonaan omistama tytäryhtiö), konsernijohtajana – Pankin yksi Kotak, koska hän on osallistunut yhteistyöhön ja pankin tytäryhtiöiden valvontaan”, se sanoi viranomaisilmoituksessa.

Uudessa tehtävässään Jaideep Hansraj tulee olemaan pankin johtohenkilö. Shripal Shah, joka on tällä hetkellä KSL:n operatiivinen johtaja, aloittaa KSL:n toimitusjohtajana 1. huhtikuuta 2024 alkaen tai sitä seuraavana päivänä, kun lakisääteiset/viranomaishyväksynnät on saatu tarpeen mukaan.

Jaideep Hansraj on toiminut Kotak Securities Limitedin toimitusjohtajana 15.7.2019 alkaen. Hän tuli Kotak Mahindra -konserniin heinäkuussa 1993. Hän toimi aiemmin Kotak Mahindra International Ltd:n (Kotak Mahindran tytäryhtiön) toimitusjohtajana. Finance Limited) Dubaissa ja Kotak Securitiesin yksityisasiakasdivisioonan johtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä KSL:ssä hän toimi pankin varainhoidon ja Priority Bankingin toimitusjohtajana.

Aiemmin helmikuussa Kotak Mahindra Bank oli nimittänyt KVS Manianin, joka oli tuolloin kokopäiväinen johtaja ja johtoon kuulunut avainhenkilö, uudelleen pankin yhteiseksi toimitusjohtajaksi ja johtoon kuuluvaksi avainhenkilöksi 1.3.2024 alkaen. tilalle entisen yhteisen toimitusjohtajan Dipak Guptan ja Shanti Ekambaramin varatoimitusjohtajana 1. maaliskuuta alkaen.

Pankki myös nimitti uudelleen varatoimitusjohtajaksi Shanti Ekambaramin, joka oli silloinen kokopäiväinen johtaja ja pankin johtoon kuulunut avainhenkilö, 1.3.2024 alkaen.

Kotak Mahindra Bank oli myös ilmoittanut Devang Gheewallan nimittämisestä pankin talousjohtajaksi ja johtoon kuuluvaksi avainhenkilöksi, joka on nimetty toimitusjohtajaksi ja konsernin talousjohtajaksi 1. huhtikuuta 2024 alkaen nykyisen Jaimin Bhattin eläkkeellä. Konsernijohtaja ja talousjohtaja, 31.3.2024.

Samankaltaiset artikkelit