Langoor Digital ja Quilt AI tekevät yhteistyötä vahvistaakseen markkinoijia tekoälyinnovaatioiden avulla

Langoor Digital and Quilt AI

Langoor Digital ja Quilt AI ovat julkistaneet strategisen kumppanuuden, jonka tavoitteena on muuttaa markkinointimaisemaa tekoälyn avulla.

Tämän kumppanuuden tavoitteena on mullistaa tapa, jolla markkinoijat sitoutuvat, yhdistävät ja ymmärtävät yleisöään. Yhdistämällä Langoorin markkinointistrategiat Quilt Ain diagnostisen, ennustavan ja generatiivisen tekoälyn asiantuntemukseen, tämä allianssi pyrkii muokkaamaan tapaa, jolla markkinoijat hyödyntävät tekoälyn voimaa, yhtiö totesi.

Langoorin toimitusjohtaja Venugopal Ganganna sanoi kumppanuudesta: ”Tässä kumppanuudessa on kyse tekoälyn vapauttamisesta ja markkinointimaiseman muokkaamisesta. Se edistää tehtäväämme varustaa yrityksiä huipputeknologialla, jotta ne voivat menestyä datakeskeisellä aikakaudella.”

”Kun teknologia kehittyy ja sitä käytetään ennennäkemättömällä tavalla monilla toimialoilla, on äärimmäisen tärkeää, että mallit ja ratkaisut sopivat kyseisille toimialoille. Rakennamme malleja, jotka ymmärtävät yhteisten markkinajärjestelyjen tärkeimmät huolenaiheet – kulttuurin dynamiikkaa, kuluttajapsykologiaa, kategoriaa ja brändiarvoja. Nämä ovat elementtejä, joita kaikki CMO:t tarvitsevat avatakseen syvemmän ymmärryksen kulttuurista, asiakkaista ja kategoriasta”, Angad Chowdhry, Quilt AI:n perustaja, lisäsi.

Lisäksi kumppanuuden ensimmäinen pyrkimys on ”Eye on AI: Discover Marketing’s Future in Action With A.I” -tapahtuma, joka järjestetään 22. elokuuta 2023.

Samankaltaiset artikkelit