Franklin Templeton tiedostot spotille Ethereum ETF – Digital Transformation News

A spot crypto ETF tracks the market price of the underlying digital asset

Franklin Templeton paljasti maanantaina, että se oli virallisesti hakenut spot ethereum pörssilistalla olevaan rahastoon, ja siitä tuli kahdeksas pelaaja, joka kilpailee vastaavan tuotteen markkinoille tuomisesta. Tammikuussa US Securities and Exchange Commission (SEC) hyväksyi 11 spot bitcoin ETF:ää vedenjakajassa kryptoteollisuudelle, joka oli vaatinut viranomaishyväksyntää näille tuotteille yli vuosikymmenen ajan.

Spot-crypto ETF seuraa kohde-etuutena olevan digitaalisen omaisuuden markkinahintaa ja antaa sijoittajille altistuksen tokenille ilman, että heidän tarvitsee ostaa sitä. Franklinin rekisteröinnin myötä kahdeksan ETF-palveluntarjoajaa kilpailee spot-eetteri-ETF:ien käyttöönotosta, jotka kaikki ottivat markkinoille spot-bitcoin-tuotteet tammikuussa. Vaikka kahdella suurimmalla uudella tulokkaalla spot-bitcoin-ETF-kilpailussa, BlackRockilla ja Fidelityllä, on nyt 4,18 miljardin dollarin ja 3,49 miljardin dollarin omaisuus, Franklin Templeton leijuu lähellä liigataulukon pohjaa.

BitMEX Researchin tietojen mukaan Franklin Bitcoin ETF:n varat olivat vain 77 miljoonaa dollaria. Seitsemällä yhdeksästä äskettäin lanseeratusta spot-bitcoin-ETF:stä on nyt omaisuutta 100 miljoonan dollarin pohjoispuolella. Vuonna 1947 perustettu veteraani omaisuudenhoitoyhtiö ei vielä jätä pyyhkeeseen, vaan käyttää rahaa spot-bitcoin-ETF:n markkinoimiseen Google-mainoksissa. Viime kuussa US SEC viivästytti päätöstään kryptovarainhoitajan Grayscale Investmentsin hakemuksesta muuttaa ethereum-trustituotteensa spot-ETF:ksi. Myös BlackRockin hakemus samankaltaisen tuotteen lanseeraukseen viivästyi markkinoiden sääntelyviranomaisen vuoksi.

VanEck haki ensimmäisenä spot ethereum ETF:ää, joka SEC:n on joko hyväksyttävä tai evättävä 23. toukokuuta mennessä. Coinbase Custody, kryptovaihtoyksikkö Coinbase (COIN.O), pitää ehdotetun ETF:n eetterin säilöön. Yhtiö on myös BlackRockin ethereum ETF:n ehdotettu säilytysyhteisö.

Samankaltaiset artikkelit