Kun Bitcoin ylittää 50 000 dollarin tason, onko se kuivan kauden loppu? – Digital Transformation News

BTC crossed the ,000 for the first time since December 2021

Vaikuttaa siltä, ​​että vuoden 2024 alku on tuonut merkittävää helpotusta kryptovaluuttamarkkinoille. Tammikuun 10. päivänä markkinoilla hyväksyttiin 11 spot Bitcoin (BTC) Exchange-traded Fund (ETF) -hakemusta. Helmikuun 13. päivänä kryptovaluutta ylitti 50 000 dollarin tason ensimmäistä kertaa sitten joulukuun 2021. ”Bitcoin ylittää 50 000 dollarin virstanpylvään ensimmäistä kertaa vuoden 2021 jälkeen. Uskon, että tämä nousu johtuu Yhdysvaltain osakemarkkinoiden kehityksestä, spot-Bitcoinin virtauksista ETF:t ja tuleva puolittava tapahtuma. Bitcoinin pitäisi nyt kohdata seuraava vastus 50 250 dollarissa, mikä johtaa kohti 51 200 dollaria. Vallitseva sijoittajan mieliala voi ilmetä nousevaksi läsnäoloksi markkinoilla”, kryptovaluuttasijoitusalustan Mudrexin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Edul Patel kertoi FE TransformX:lle.

Sijoittajille asiat eivät ilmeisesti menneet suunnitelmien mukaan spot-BTC ETF -valtuutuksen jälkeen, kun kryptovaluutta putosi alle 40 000 dollarin rajan. Kaikesta huolimatta BTC on noussut noin 16,3 % tähän pisteeseen mennessä tänä vuonna, kryptovaluutan hinta nousi yli 15 % viime viikolla ja 16 % tammikuussa. Markkinaasiantuntijoiden mukaan makrotaloudellisia syitä, jotka vahvistavat markkinoita keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, ovat Yhdysvaltain keskuspankin odotetut koronleikkaukset ja BTC-ETF-spottien ympärillä nouseva kuhina. Vuonna 2024 BTC Halving -tapahtumalla, joka on suunniteltu pidettäväksi huhtikuussa 2024, odotetaan olevan keskeinen rooli BTC:n hinnan alentamisessa, kun BTC-kaivostyöntekijöille myönnetyt palkkiot lasketaan 6,25 BTC:stä 3,125 BTC:hen. ”Salauksen kokonaismarkkina-arvo on noussut 1,87 biljoonaan dollariin, kun BTC on ylittänyt 50 000 dollaria ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Kuten odotettiin, BTC nousi huimasti 50 000 dollariin pitäytyään ja ylitettyään 49 000 dollarin tuen. Toisaalta Ethereum yrittää murtaa 2 700 dollarin vastuksen, mikä saattaa onnistua, kun BTC-dominanssi laskee nykyisestä 52 prosentista. Huhtikuussa 2024 tapahtuvaan BTC:n puolittumiseen on noin 60 päivää, mikä saattaa nostaa kryptovaluuttamarkkinat uusiin huippuihin, digitaalisen omaisuuspörssin BuyUcoinin toimitusjohtaja Shivam Thakral korosti.

13. helmikuuta 2024 (klo 12.50 Intian normaaliaikaa) BTC-kurssi oli lähellä 50 150 dollarin tasoa, mikä osoitti lähes neljän prosentin nousua yhden päivän perusteella CoinMarketCapin, kryptohinnan mukaan. Paikannetaan sivustoa. Sivusto mainitsi myös, että BTC:n markkina-arvo oli lähestymässä 985 miljardin dollarin rajaa, mikä osoitti noin neljän prosentin kasvua ja hallitsi 24 tunnin volyymia lähes 40 miljardilla dollarilla, mikä kirjasi 97 prosentin nousun. BTC:n hintakäyttäytyminen sai tukea spot-BTC-ETF-rahastojen virtaamisesta viimeisen seitsemän päivän aikana, mikä johti yli 1,1 miljardin dollarin nettovoittoon huolimatta heikosta ulosvirtauksesta rahastoista, joihin kuuluivat ProSharesin futuuripohjaiset ETF (BITO) ja Grayscale Bitcoin Trust. (GBTC), kuten CoinsShares, digitaalinen omaisuudenhoitoyhtiö, totesi. Yritys täsmensi myös, kuinka kryptovaluuttayhtiö Genesiksen todennäköinen myyntipaine varmistaa 1,6 miljardin dollarin suuruinen GBTC-omistusten likvidaatio voi vaikuttaa ETF:iden hintaaikatauluun tulevina kuukausina. Virallisessa blogikirjoituksessa Markus Thielen, kryptosijoitusyhtiön 10x Researchin perustaja, mainitsi, että BTC:n rikkominen 48 000 dollarin tason yläpuolelle viittaa siihen, että se voisi jopa saavuttaa 52 000 dollarin hinnan.

”Luulen, että BTC-spot-ETF:ien perustamisen aiheuttaman puolittumisen odotetaan tapahtuvan, mikä on lisännyt BTC:n kysyntää sijoituksina ja noussut kuukaudessa yli 50 miljardiin dollariin tammikuun 2024 puolivälissä tapahtuneen hyväksynnän jälkeen. Jos tämä kysyntä jatkuu, BTC:n puolittaminen voi merkitä alkua uudelle digitaalisen omaisuuden härän juoksulle, joka nostaa BTC:n kaikkien aikojen historiallisten ennätysten yli. Säännellyn BTC ETF:n läsnäolo Yhdysvalloissa ei ole vain lisännyt digitaalisten resurssien käyttöönottoa, vaan se on myös toiminut mallina kehittyville talouksille digitaalisten varojen potentiaalin hyödyntämiseksi”, Manhar Garegrat, Intian ja maailmanlaajuisten kumppanuuksien maajohtaja, Liminal. Custody Solutions, digitaalisen omaisuuden säilytys- ja lompakkoinfrastruktuurin tarjoaja, päätti.

Samankaltaiset artikkelit