CoinsPaid menetti 7,5 miljoonaa dollaria kryptohakkeroinnissa: Raportti – Digital Transformation News

CoinsPaid is a crypto payment gateway

CoinsPaid, kryptomaksuyhdyskäytävä, koki toisen tietoturvaloukkauksensa viimeisen kuuden kuukauden aikana, Cointelegraph totesi. Cyvers, web3.0-tietoturvayritys, mainitsi, että se havaitsi luvattomia tapahtumia noin 7,5 miljoonan dollarin arvosta.

Cyversin tekoälyjärjestelmän odotetaan havainneen useita sääntöjenvastaisia ​​tapahtumia 6. tammikuuta 2023. Uskotaan, että he olivat myös sallineet 6,1 miljoonan dollarin arvoisen digitaalisen omaisuuden nostamisen Tetherissä (1,00 USD), Etherissä (ETH 2 220 USD) USD Coinissa. (USDC 1,00 dollaria) ja CoinsPaidin alkuperäinen token CPD.

Cyverin tiimi twiittasi, että hyökkääjä vaihtoi noin 97 miljoonaa CPD-rahaketta arvoltaan noin 368 000 dollaria ETH:hen. Niiden uskotaan myös siirtävän varat ulkoisesti omistetuille tileille (EOA) ja kryptopörsseille MEXC, WhiteBit ja ChangeNOW, lisäsi Cointelegraph.

Lähteet paljastivat, että Cyver oli havainnut yli miljoonan dollarin arvoisia BNB:tä (298 BNB dollaria) koskevia luvattomia liiketoimia, joten varastettu kokonaismäärä oli lähes 7,5 miljoonaa dollaria.

Samankaltaiset artikkelit