Bajaj Finance tarjoaa jopa 8,85 % digitaalisesta kiinteästä talletuksesta – Tarkista viimeisimmät hinnat

Bajaj Finance offers up to 8.85% on Digital Fixed Deposit – Check latest rates

Bajaj Finance Ltd, joka kuuluu Bajaj Finserviin, on ilmoittanut digitaalisen kiinteän talletuksen (FD) käynnistämisestä ja tarjoaa jopa 8,85 %:n ainutlaatuisia korkoja talletuksille, jotka on varattu sen sovelluksen ja verkkosivuston kautta.

Samaan aikaan vuodenvaihteen kanssa Digital FD muuttaa säästämiskokemuksen rohkaisemalla asiakkaita käyttämään digitaalista ja avustavaa digitaalista tilaa talletusten tekemiseen. Yrityksen mukaan matka Bajaj Finserv -sovelluksella ja -sivustolla on helppoa, turvallista ja saumatonta lähes välittömällä FD-varauksella.

2. tammikuuta 2024 alkaen Bajaj Finance tarjoaa jopa 8,85 % vuodessa eläkeläisille 42 kuukauden ajan Bajaj Finserv -sovelluksessa ja verkossa varatuille FD:ille. Alle 60-vuotiaat tallettajat voivat ansaita jopa 8,60 prosenttia vuodessa. Tarkistettuja korkoja sovelletaan uusiin talletuksiin ja erääntyvien talletusten uusimiseen enintään 5 miljoonan rupian arvosta 42 kuukauden pituiseksi.

Sachin Sikka, johtaja – Kiinteät talletukset ja sijoitukset Bajaj Financesta kommentoi samaa: ”Kitkatomat prosessimme, houkuttelevat korkotasomme ja asiakasystävälliset politiikkamme määrittelevät kuluttajien kokemukset Bajaj Financen FD-sopimuksista. Talletuskantamme kaksinkertainen kasvu kahdessa vuodessa on myös osoitus asiakkaiden luottamuksesta Bajaj-brändiin. FD:mme antavat nyt tallettajien ajatella digitaalisesti ensin. Se on rakennettu yksinkertaiseksi päästä päähän digitaaliseksi matkaksi korkeammalla korolla, joka on saatavilla yksinomaan Bajaj Finserv -sovelluksessa ja verkossa. Se tuo FD:n avauskokemuksen digitaaliseen aikakauteen.”

Bajaj Financen FD-hinnat (% vuodessa) muille kuin eläkeläisille, wef 2. tammikuuta 2024

Bajaj Finance FD -hinnat (% vuodessa) eläkeläisille, wef 2. tammikuuta 2024

Bajaj Financella on 76,56 miljoonaa asiakasta ja 44,68 miljoonaa nettokäyttäjää sen App-alustalla 30. syyskuuta 2023. Bajaj Finserv -sovellus on data.io-raportin mukaan Playstoren talousalueen neljänneksi ladatuin sovellus Intiassa.

Yritys on noussut maan suurimmaksi talletuksia vastaanottavaksi NBFC:ksi, jonka konsolidoitu talletuskanta oli yli 54 821 000 000 000 000 30. syyskuuta 2023, ja yli 1,4 miljoonalla talletuksella. Bajaj Finance -kiinteätalletusohjelmalla on korkeimmat vakausluokitukset CRISILin AAA/Stable ja ICRA:n AAA (Stable) kanssa, mikä tarjoaa yhden turvallisimmista sijoitusvaihtoehdoista sijoittajille yhtiön mukaan.

Yrityksen sovellus tarjoaa myös sijoitusmarkkinapaikan, jossa asiakkaat voivat käyttää laajaa valikoimaa sijoitusrahastoja.

Samankaltaiset artikkelit