Brigade Enterprises nousi yli 13 % uuteen huippuunsa, kun CRISIL vahvistaa pitkän aikavälin luokituksensa

Brigade Enterprises nousi yli 13 % uuteen huippuunsa, kun CRISIL vahvistaa pitkän aikavälin luokituksensa

Brigade Enterprisesin (BEL) osakkeet nousivat torstaina yli 13 prosenttia saavuttaen uuden huippunsa. 983,65 kappaleelta BSE:llä sen jälkeen, kun CRISIL vahvisti pitkän aikavälin luottoluokituksen 350 crorea, jonka yritys käyttää pankista (pankeista). Se säilytti kiinteistöyhtiölle luokituksensa ”AA-stable”.

Yhtiö ilmoitti myös hankkineensa 4,53 prosentin lisäosuuden yhtiön tytäryhtiön BCV Developers Private Limitedin osakkeista nykyisiltä osakkeenomistajilta, jotka ovat yhteisyrityskumppaneita. Vastaavasti yhtiön omistusosuutta BCV Developers Private Limitedissä on korotettu 62,51 prosentista 67,04 prosenttiin, yhtiö sanoi lehdistötiedotteessa.

Osake nousi päivänsisäisillä kaupoilla peräti 13,2 prosenttia ennätyskorkealleen 983,65. Se on nyt noussut yli 128 prosenttia 52 viikon pohjaltaan 430,95, osuma 13.1.2023.

Osake on noussut 86 prosenttia viimeisen vuoden aikana ja noin 2 prosenttia tammikuussa tähän mennessä, mikä pidentää nousua jo neljättä kuukautta peräkkäin. Se nousi lähes 10 prosenttia joulukuussa 2023, 33 prosenttia marraskuussa ja yli 8 prosenttia lokakuussa.

Syyskuun vuosineljänneksellä yrityksen nettovoitto kasvoi 117 prosenttia vuodentakaisesta (yoY). 112,50 miljoonaa vahvojen uusien 1,67 miljoonan neliöjalan varausten ansiosta. 1 249 miljoonaa, kasvua 23 prosenttia vuotta aiemmasta. Sen kokonaistulot syyskuun neljänneksellä kasvoivat 54,35 prosenttia 1 407,92 miljoonaa, alkaen 912,19 miljardia viime vuoden vastaavana aikana, mikä johtui asuinrakentamisen segmentistä, joka jatkoi vahvaa kasvua.

Bengalurussa, Chennaissa ja Hyderabadissa on vankka lanseerausputki, joten johto uskoo, että yritys jatkaa vauhtia myös jatkossa.

”Kaikki liiketoimialat vaikuttivat merkittävästi kasvuun vuoden 2002 toisella vuosineljänneksellä. Asuinrakentamisen segmentti menestyi edelleen vahvasti keskeisillä markkinoilla, lisääntynyt loppukäyttäjien kiinnostus, vakaat rekisteröintiprosessit, vakaat asuntolainakorot ja erinomainen vastaus uusiin lanseerauksiin”, sanoi kiinteät postitulot.

Samaan aikaan CRISIL totesi, että BEL:n vakiintuneen markkina-aseman ja terveen lanseerauksen johdosta asuinrakennussegmentin suorituskyvyn odotetaan pysyvän hyvänä ja myynnin odotetaan olevan 6,5–7,5 miljoonaa neliöjalkaa (msf) 24. tilikaudella, mikä on samanlainen kuin FY23.

”Brigadella on vahva 11 msf:n lanseerausputki seuraavien neljän vuosineljänneksen aikana, minkä pitäisi kasvattaa myyntivolyymeja. Kevyen taseen, hyvin sijoitetun vieraanvaraisuusportfolion ja todennäköisesti tulevan leasingin kasvun ansiosta Brigade on yksi hyvässä asemassa olevista kiinteistökehittäjät ovat valmiita tulevaan kasvuun”, ICICI Securities sanoi huomautuksessa.

Avaa etujen maailma! Oivaltavista uutiskirjeistä reaaliaikaiseen osakeseurantaan, tuoreisiin uutisiin ja henkilökohtaiseen uutissyötteeseen – kaikki on täällä, vain napsautuksen päässä! Kirjaudu sisään nyt!

Julkaistu: 4. tammikuuta 2024, 11.16 IST

Samankaltaiset artikkelit