Dwarka Expressway: Kiinteistösijoittamisen tulevaisuuden avaaminen – Money News

Dwarka Expressway: Unlocking the future of real estate investment

Dwarka Expressway, 18 kilometriä pitkä infrastruktuurin ihme, on nopeasti nousemassa kasvukäytäväksi, jolla on valtava potentiaali. 16-kaistaista pintaa lukuun ottamatta Dwarka Expressway on upea infrastruktuurihanke, jolla on lupaavia investointisuunnitelmia tulevaisuutta varten. Alan asiantuntijoiden mukaan investointibuumi käytävän varrella on jo alkanut ja sen odotetaan tarjoavan hyödyllistä sijoitustuottoa kehityksen kukoistaessa.

Lisäksi raportin mukaan keskimääräiset asuntojen hinnat Dwarka Expresswayn varrella sijaitsevissa projekteissa ovat nousseet 83 % viimeisen kymmenen vuoden aikana ja todennäköisesti nousevat edelleen. Nämä ennusteet osoittavat huomattavan 20–40 prosentin hinnannousun seuraavien 2–3 vuoden aikana.

Kommentoi samaa Anish Nanda, myyntijohtaja, Orris Group, sanoi: ”Kun Haryanan moottoritieosuus on toiminnassa, tämä on tyytyväinen siihen, että käytävän varrella on enemmän asuin- ja kaupallisia hankkeita. Vahvojen yhteyksien lisäksi Dwarka Expressway toimii molemmissa segmenteissä lukuisten kiinteistövaihtoehtojen pesäkkeena, joka palvelee sekä ostajien että sijoittajien tarpeita. Tämä pikatien varrella tapahtuva kehitys asettaa alueen halutuimmaksi mikromarkkinaksi Delhi-NCR-alueella, mikä osaltaan määrittelee uudelleen alueen kiinteistömaailman tulevaisuuden.

Pikatie tarjoaa erinomaiset yhteydet useimpiin osiin Delhi-NCR-aluetta ja Gurugramia ja lyhentää merkittävästi matka-aikaa, mikä tekee siitä erinomaisen sijainnin ammattilaisille ja ostajille, jotka etsivät tasapainoa työn ja yksityiselämän välillä. Se on myös yhteydessä Noidaan, Faridabadiin ja muihin kohteisiin, mikä tuo lisää sijoitusmahdollisuuksia.

Mohit Goel, MD, Omaxe Group, sanoo: ”Sen lisäksi, että moottoritie on lähellä tärkeimpiä paikkoja, kuten IGI-lentokenttä, kansainvälinen kongressikeskus Dwarka ja muita Delhi-NCR:n osia, moottoritie edistää vilkasta kaupallista toimintaa. Pikatien ympärillä on uusia asuin-, liike- ja kauppakeskuksia, jotka hyödyttävät suhteellisen rauhallisia yhteisöjä ja vähentävät liikenneruuhkia merkittävissä osissa NCR-aluetta.

Lisäksi asuntojen kysyntä on suurta näillä tärkeillä Delhi-NCR-alueen mikromarkkinoilla. Kun pikatie on nyt toiminnassa, hintojen odotetaan nousevan 10-15 % tulevina kuukausina. Useat tunnetut kehittäjät ovat jo osallistuneet alueen asuinmaiseman uudelleenmäärittelyyn. Käytävän varrella olevat asuinkiinteistöt tarjoavat valikoiman valintoja ylellisyydestä kohtuuhintaan.

Raheja Developersin Nayan Raheja sanoo: ”Infrastruktuurin kehittäminen Expresswayn varrella on muuttanut lähialueet eloisiksi asuin- ja kaupallisiksi keskuksiksi. Lisäksi Dwarkan läheisyys Yashobhoomiin lisää sen vetovoimaa, mikä tekee siitä lupaavimman sijoituskohteen. Näin ollen projektihinnat näillä alueilla ovat nousseet, mikä on johtanut erinomaiseen pääoman arvonnousuun. Alueen asukkaat voivat elää hienoa elämäntapaa kaukana kaupungin melusta. Yksi Dwarka Expresswayn hankkeiden tärkeimmistä eduista on korkea kävijämäärä ja näkyvyys. Tämä näkyvyys voi parantaa merkittävästi bränditietoisuutta ja viime kädessä edistää myyntiä ja liiketoiminnan kasvua.

Sachin Gawri, Rise Infraventuresin perustaja ja toimitusjohtaja, huomauttaa: ”Kun kysyntä kurottaa enemmän kiinteistöprojekteja, Dwarka Expresswaysta tulee edelleen vahvempi hotspot, joka tasoittaa tietä useille aloille ja houkuttelee uutta liiketoimintaympäristöä ja asumisvaihtoehtoja. alueelle. Tämän seurauksena lähialueen kiinteistöjen ja maa-alueiden hintojen potentiaalista nousua odotetaan.”

Vastuuvapauslauseke: Tämä raportti perustuu alan asiantuntijoiden suosituksiin. Ota yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusta.

Samankaltaiset artikkelit