HDFC Pankin asiakkaat eivät voi käyttää NÄITÄ palveluita 13. heinäkuuta | Tiedä syy, tilat vaikuttavat – Money News

7th Pay Commission: Bonanza for central govt employees! 13 key allowances hiked by 25% – Know impact on salary, pension

HDFC Bankin seisokit: Intian suurin yksityisen sektorin pankki HDFC Bank on tiedottanut asiakkailleen tulevasta järjestelmäpäivityksestään. Pankki on ilmoittanut, että 13. heinäkuuta kello 3.00–16.00 seisokit vaikuttavat joihinkin sen palveluihin.

Pankin asiakkailleen jakaman viestinnän mukaan tällä teknisellä päivityksellä pyritään lisäämään pankin palvelimien nopeutta, jotta se pystyy käsittelemään enemmän liikennettä.

”Haluamme ilmoittaa tulevasta HDFC Bankin järjestelmäpäivityksestä, joka on suunniteltu tapahtuvaksi lauantaina 13. heinäkuuta 2024. Tämä aloite on osa sitoutumistamme parantaa pankkikokemustasi parantamalla suorituskykyä, laajentamalla kykyämme käsitellä suurta liikennettä ja parantamalla yleistä luotettavuutta. ”, pankki sanoi tiedotteessaan.

Ajoitetun järjestelmäpäivityksen tiedot:

Aloitus: klo 3.00 lauantaina 13.7.2024

Päättyy: klo 16.30 lauantaina 13. heinäkuuta 2024

”Olemme ajoittaneet tämän päivityksen toiselle lauantaille, pyhäpäivälle, minimoidaksemme haitat. Suosittelemme kuitenkin suunnittelemaan pankkitoimintasi etukäteen ja arvostamaan yhteistyötäsi, kun kehitämme järjestelmiämme palvelemaan sinua paremmin”, HDFC Bank neuvoi asiakkaitaan.

”Tämän päivityksen laajuuden vuoksi ota huomioon, että jotkut pankki- ja maksupalveluistamme keskeytetään väliaikaisesti tämän järjestelmän parannusjakson aikana (13 ja puoli tuntia).”

Luettelo HDFC-pankkipalveluista, joihin tämä vaikuttaa:

– Ei saatavilla klo 3.00–3.45 ja 9.30–12.45.

– Palvelu on saatavilla rajoitetuin rajoituksin klo 3.00–3.45 ja 9.30–12.45.

– Nämä palvelut pysyvät osittain voimassa klo 3.00–3.45 ja 9.30–12.45.

– IMPS, NEFT, RTGS, HDFC Bank A/C:n ja A/C:n verkkosiirto tai konttorisiirto eivät ole käytettävissä 13. heinäkuuta klo 3.00–12.45.

Nämä palvelut säilyvät ennallaan:

Kaikki luottokorttipalvelut ja -tapahtumat toimivat edelleen ilman vaikutusta järjestelmän päivityksen aikana. Verkkotapahtumat, PoS-tapahtumat, saldokysely, PIN-koodin asettaminen/vaihtaminen, esto/hotlist-korttipalvelut ovat saatavilla.

– Saadut hyvitykset käsitellään viiveellä järjestelmän päivityksen valmistumisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit