Binance tekee yhteistyötä Thaimaan kuninkaallisen poliisin kanssa löytääkseen kryptopohjaisia ​​rikollisverkostoja

Going by Binance’s official release, it’s a blockchain ecosystem

Kryptovaluuttainfrastruktuurin tarjoaja Binance on työskennellyt Thaimaan kuninkaallisen poliisin kanssa tutkiakseen Thaimaan rikollisverkostoja, jotka käyttävät digitaalista omaisuutta varojen siirtämiseen. Ymmärrettyjen tietojen mukaan Binance Investigations -tiimi osallistui kahdessa operaatiossa Cyber ​​Crime Investigation Bureaun (CCIB) ja Thaimaan kuninkaallisen poliisin keskustutkintatoimiston (CIB) rinnalla.

Virallisen tiedotteen mukaan Binance Investigations -tiimi yhdisti voimansa CCIB:n ja US Homeland Security Investigationin (HSI) kanssa torjuakseen rikollisia Thaimaassa tapahtuneen sikojen teurastushuijauksen takana. Raporttien mukaan tämä operaatio tunnetaan koodinimellä Älä luota keneenkäänjohti noin 10 miljardin bahtin omaisuuden takavarikointiin ja viiden rikollissyndikaatin jäsenen pidätykseen.

Erikseen Binancen tutkimusryhmä on ilmeisesti tutkinut toista kryptohuijausta. Lähteet viittaavat siihen, että epäiltyjä pidätettiin 30 paikkakunnalla Bangkokissa, Samut Prakanissa ja Udon Thanin maakunnissa, ja yli 200 CIB:n lainvalvontaviranomaista takavarikoi 16 luksustaloa, 12 huippuluokan ajoneuvoa ja käteistä 16 miljoonan bahtin arvosta.

”Uskon, että kryptohuijausten lisääntyminen viime vuosina on johtanut taloudellisiin vahinkoihin Thaimaassa. Tämä operaatio johti kuitenkin rikollisten pidättämiseen kumppaneiden, mukaan lukien Binancen tutkintaryhmän, kanssa tapahtuneen tiedonvaihdon kautta. Mielestäni Binance on edelleen liittolainen taistelussamme huijauksia ja tietoverkkorikollisuutta vastaan. Arvostamme tätä kumppanuutta ja odotamme innolla sen jatkamista”, kommentoi Thanatus Kangruambutr, kybertukiyksikön tarkastaja, korkean teknologian rikososasto, CCIB.

Samankaltaiset artikkelit