Vanhukset voivat nyt saada jopa 9,75 %:n tuoton tämän pankin kiinteästä talletuksesta – Tarkista tiedot

Senior citizens can now get up to 9.75% return on fixed deposit of this bank – Check details

North East Small Finance Banks (NESFB) on nostanut kiinteän talletuskoron (FD) 9,75 prosenttiin, joka on maan korkein FD-korko. Pankin mukaan tämä 50 peruspisteen korotus on osoitus pankin sitoutumisesta tarjoamaan asiakkailleen arvostetuin tuotto. NESFB muuttaa säästämisen kasvun maisemaa tarjoamalla jopa 9,25 % suurelle yleisölle ja 9,75 % eläkeläisille.

NESFB:n tarkistetut FD-korot tarjoavat pankkisektorin korkeimmat korot. Tämä kiinteiden talletuskorkojen nousu antaa asiakkaille, erityisesti eläkeläisille, mahdollisuuden ansaita kiinteiden talletustensa inflaatiota lyövää tuottoa.

Kun otetaan huomioon FD-sopimusten korkea likviditeetti ja helppo lunastusmahdollisuus sekä rahamarkkinainstrumentteihin verrattuna parempi tuotto, näistä talletuksista kertynyt korko voi tarjota säännöllisen tulovirran, joka tukee eläkeläisiä heidän eläkevuosinaan.

North East Small Finance Bankin toimitusjohtaja Satish Kumar Kalra kommentoi kehitystä: ”Koronneiden korkojen tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme erilaisia ​​houkuttelevia sijoitusmahdollisuuksia. Näillä kehityshankkeilla on kaksi tarkoitusta: ne auttavat asiakkaitamme kehittämään varallisuuttaan lisäämällä tuottoa, mutta ne auttavat myös pankin saldoa ja optimoimaan sen kokonaistalletuskustannuksia. Korkoja muuttamalla pankki varmistaa, että se pystyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisen tuoton samalla kun se pysyy tehokkaana resurssienhallinnassa.”

Nykyiset North East Small Finance Bankin asiakkaat voivat varata tai sijoittaa FD:t vaivattomasti omassa kodissaan tai toimistossaan mobiilipankkipalvelun avulla. Asiakkaat voivat varata FD:t nopeasti ja helposti käyttämällä tätä online-tapaa.

Samankaltaiset artikkelit