Tapaa Sahil Malik, DA MILANO:n johtaja, joka teki suosituksi ensiluokkaisia ​​nahkaisia ​​käsilaukkuja Intiassa; tietää hänen matkastaan ​​ja siitä, kuinka hän aloitti yrityksen

DA MILANO Director, Sahil Malik

Intia on vuosikymmeniä ollut kasvualusta yrityksille, jotka ovat vallanneet maailmanmarkkinat. Yksi tällainen Intiassa syntynyt, mutta maailmanmarkkinat vallannut tuotemerkki on Da Milano, jota johtaa Sahil Malik. Yli 20 vuoden aikana tämä puhtaasta nahasta valmistettuja ja käsintehtyjä malleja myyvä premium-brändi on luonut itselleen markkinaraon muotiteollisuudessa ja luonut markkinat maailmanlaajuisesti.

Sahil on brändin kolmannen sukupolven omistaja, hän tuli yritykseen vuonna 2000 suoritettuaan opinnot National Institute of Fashionissa, ja hän jatkoi markkinoinnin tutkinnon Lontoosta. Hänellä on ollut keskeinen rooli liiketoiminnan laajentamisessa ja sen tekemisessä yleisintialaiseksi. Hän analysoi markkinatrendejä ja näki, että vain aitoja nahkatuotteita myyvän myymäläketjun perustaminen saa brändin tavoittamaan intialaiset kohdekuluttajat.

”Avaakseni myymäläni noudatan McDonald’sin lähestymistapaa, joka toimii oikean kiinteistön periaatteella ja uskon siihen vakaasti. Vaikka se vie aikaa, myymäläsi on oltava parhaalla paikalla – olipa se sitten torilla tai ostoskeskuksessa, jossa potentiaalisia asiakkaita riittää”, johtaja kertoi YourStorylle.

Sahil keskittyi brändin suunnitteluun ja markkinointiin. Yritys aloitti työskentelyn italialaisten suunnittelijoiden kanssa freelance-pohjalta ennen oman studion perustamista; varmistaakseen, että mallit ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Kaikki suunnittelijat työskentelevät suunnittelun suhteen kuusi kuukautta etukäteen.

Sahilin visio brändistä auttoi sitä saamaan suuremman yleisöpohjan Intiassa ”Intiassa se on aina ollut kuvioita ja värejä. Länsimainen kosketus puuttui. Tunsin, että suunnittelijoille ja yleiselle estetiikalle oli hyvä kysyntä.”

DA MILANO naisten käsilaukkukokoelma

Da Milano käynnisti ensimmäisen myymälänsä yhdessä Delhin kiihkeistä ostospaikoista Connaught Placessa ja jatkoi läsnäolonsa kasvattamista kaupungissa ensimmäiset kolme tai neljä vuotta. Tämä auttoi Sahilia myös havaitsemaan asiakkaiden hyväksynnän, kuten yrittäjä sanoi YourStorylle: ”Da Milanon kohdeasiakkaat eivät olleet massat – vaan hyvin niche-ryhmä.”

Brändi tarjoaa kaikille tuotteilleen elinikäisen takuun, mikä auttaa sitä säilyttämään asiakkaidensa luottamuksen heidän maksamaansa hintaan. Sahil sanoo, että tämä on kerännyt brändille kiitosta.

Todistettuaan brändin asteittaista menestystä ja avattuaan kolme myymälää Delhissä vuonna 2004 Sahil laajensi brändiä Chandigarhin hienoille Sector 17 -markkinoille. Brändi nosti myyntiään pilviin ja oli valmis astumaan maailmanmarkkinoille vuonna 2013, Da Milano tuli kansainvälisille markkinoille ja sillä on tällä hetkellä myymälöitä Katmandussa, Qatarissa, Bahrainissa ja Dubaissa, ja se suunnittelee laajentavansa sitä Isoon-Britanniaan.

”Meillä ei ole kilpailua Intiassa, koska olemme johtavia kohtuuhintaisten nahkaisten luksustavaroiden jälleenmyyjiä. Intian ylellisissä nahkakäsilaukuissa ei ole muuta merkkiä, joka palvelee hintaluokkaamme.” Sahil sanoi yksinoikeudessa Your Story:n kanssa.

Vuoden 2021 Your Story -raportin mukaan Da Milano laajensi koko Intiaa tehden 143 miljoonan rupiaa liikevaihdosta 19-20 tilikaudella. Se on vain laajentumassa ja on nyt yksi johtavista markkinatoimijoista luksuskäsilaukkubrändinä.

Samankaltaiset artikkelit