Home Credit India julkistaa Diwali-kampanjan #KhushiyonKaShubharambh

The campaign is live across digital platforms including Home Credit India’s social channels such as Facebook, Instagram, X, YouTube & LinkedIn

Home Credit India, kuluttajarahoittajan paikallinen haara, käynnistää juhlakampanjansa #KhushiyonKaShubharambh #ZindagiHit-brändillä. Kampanja on käynnissä digitaalisilla alustoilla, mukaan lukien Home Credit Intian sosiaaliset kanavat, kuten Facebook, Instagram, X, YouTube ja LinkedIn.

Kampanja luo alustan vinjettisarjalle, joka vangitsee Diwali-hengen olemuksen. Yhdessä vinjetissä teini-ikäinen tytär saa uuden puhelimen, joka antaa siivet hänen toiveelleen tulla vaikuttajaksi. Toisessa vinjetissä nainen kävelee keittiöön ja näkee uuden jääkaapin, joka sytyttää hänen kauan unohdetun unelmansa pitopalvelusta. Led-television toimittaminen heidän ovelle piristää entisestään juhlatunnelmaa. Jokaisen lahjan mukana tulee Home Credit -hymysymbolikortti, jossa on teksti Happy Diwali. Kun perhe kokoontuu juhlimaan, he syleilevät lämpimästi Sharmajia, miestä, joka teki kaikki nämä unelmat toteen Home Credit Intian avulla. Video päättyy kertojan ääneen, joka vahvistaa: ”Jab apno ki khwahishein hoti hai poori, toh ban jaate hain ye tyohaar aur bhi shaandaar.” (Kun läheistesi toiveet täyttyvät, festivaalista tulee näyttävämpi)

”Home Credit India ei ole vain rahoituspalvelujen tarjoaja; olemme kumppani asiakkaidemme toiveiden toteuttamisessa. Kun julkistamme tämän kampanjan, haluamme korostaa, että kyse ei ole vain taloudellisiin tarpeisiin vastaamisesta; kyse on juhlakauden ilon lisäämisestä turvallisten, luotettavien, helppojen ja nopeiden rahoituspalveluidemme kautta. Läsnäolollamme, ylivertaisella kuluttajakokemuksellamme, digitaalisilla omaisuuksillamme ja talouslukutaitoaloitteillamme pyrimme olemaan vastuullisen luotonannon majakka Intiassa”, Home Credit Intian markkinointijohtaja Ashish Tiwari sanoi.

Kampanjan tarkoituksena on Home Credit India jakaa side jokaisen asiakkaansa kanssa taloudellisena katalysaattorina, mikä helpottaa rahoituspalvelujen saatavuutta ja antaa asiakkaille mahdollisuuden valoisampaan tulevaisuuteen. Kampanjan sävy ja tunnelma ilmentävät olennaisia ​​arvoja, kuten optimismia, edistystä, luotettavuutta, läpinäkyvyyttä ja mahdollistajan roolia, mikä tekee Home Credit Indiasta suositellun valinnan kestokulutuslainoille.

Viimeisen vuosikymmenen aikana Home Credit India on vakiinnuttanut brändin maassaan ja palvelee tällä hetkellä asiakkaita yli 625 kaupungissa. Home Credit India on vakiinnuttanut asemansa vastuullisena kuluttajalainanantajana laajalla 53 000 myyntipisteen (PoS) verkostolla ja jatkuvasti kasvavalla 16 miljoonalla asiakaskunnalla. Lisäksi Home Credit India on ollut aktiivisesti tekemisissä yli kolmen miljoonan henkilön kanssa talouslukutaitokampanjansa ”Paise Ki Paathshala” kautta. Aloite on omistettu edistämään vastuullisen lainanoton kulttuuria yhteiskunnassa ja vahvistamaan Home Credit Intian sitoutumista vastuullisiin lainakäytäntöihin.

Samankaltaiset artikkelit