Eldeco Housing ostaa 63 eekkeriä maata Lucknowista, ja sen myynti kasvoi 114 % vuotta aiemmasta

Eldeco Housing acquires 63 acres land in Lucknow, records 114% YoY growth in sales

Eldeco Housing and Industries Ltd (EHIL), johtava Lucknowissa toimiva kiinteistöalan toimija, on vuoden 9MFY24 aikana hankkinut yli 63 hehtaaria maata uusia projekteja varten ja kirjannut myyntivarausten huomattavan kasvun. neliömetriä edellisellä tilikaudella.

Tämä merkitsee 114 prosentin vuosikasvua ja ylittää yhtiön mukaan 2,0 lakh neliöjalkaa koko 23. tilikaudelta. Se julkisti myös tulokset Q3 & 9M FY24.

EHIL:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Pankaj Bajaj kommentoi tuloksia: ”Olemme iloisia voidessamme kertoa sijoittajillemme EHIL:n toiminnan merkittävästä kasvusta. Saimme 323 %:n vuosikasvun uusilla myynneillä kirjatulla alueella ja 259 %:n vuosikasvun kirjausarvossa ensisijaisesti Imperia Phase 2:n suuren reaktion ansiosta julkaisua edeltävässä vaiheessa.

Yli 100 Eldeco Imperia Phase 2 -yksikköä myytiin ennakkoon, mikä johti 1 28 450 neliömetrin myyntivarauksiin vuosineljänneksen aikana. Imperia Phase 2:n lisäksi Eldeco Trinity sai myös RERA-hyväksynnän viimeisellä neljänneksellä.

”Lisäksi pystyimme hankkimaan 38 hehtaaria uutta maata vuoden 2004 kolmannella vuosineljänneksellä, mikä tulee lisäämään paljon voimaa tulevien projektiemme linjaan. Kokoelmamme kasvoi myös 16 prosenttia, mikä oli 31,6 miljoonaa rupiaa vuoden 2024 kolmannella vuosineljänneksellä”, hän sanoi ja lisäsi, että ”kasvaneen maapankkimme, vakaan projektimme ja vahvan kysynnän ansiosta Lucknow’n kiinteistömarkkinoilla olemme hyvässä asemassa. saavuttaa vahvoja tuloksia myös jatkossa.”

Samankaltaiset artikkelit