ChatGPT voi sisältää vääristymiä, jotka voivat johtaa lukijoita harhaan: Ilmoita

United Kingdom and Brazil released the Public Choice journal on August 17, 2023

Tutkijoiden odotetaan olevan erimielisiä tutkimuspaperista, jossa mainittiin, että ChatGPT:llä on ”merkittävä ja huomattava” poliittinen harha koskien poliittisen spektrin vasenta puolta, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että Yhdistyneen kuningaskunnan ja Brasilian tutkijat julkaisivat Julkinen valinta Lehti 17. elokuuta 2023. Oletettavasti lehti mainitsee, että suuret kielimallit (LLM), kuten ChatGPT-tulosteteksti, sisältävät virheitä ja harhaanjohtavia harhaanjohtavia lukijoita ja joilla on kyky edistää perinteisen median esittämiä poliittisia ennakkoluuloja.

”Löysimme vankkoja todisteita siitä, että ChatGPT:llä on merkittävä ja järjestelmällinen poliittinen ennakkoluulo demokraatteja kohtaan Yhdysvalloissa, Lulaan Brasiliassa ja työväenpuolueeseen Isossa-Britanniassa”, Cointelegraphin toinen kirjoittaja Victor Rangel selitti.

Uskotaan, että Arvind Narayanan, tietojenkäsittelytieteen professori, Princeton, julkaisi syvällisen Medium-julkaisun, joka sisältää tieteellisen kritiikin raportista, sen metodologiasta ja havainnoista. Lisäksi kokeilu ei mittaa ennakkoluuloja, vaan pyysi ChatGPT:tä roolipeliin poliittisen puolueen jäsenenä, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit