Bitget juhlii viiden vuoden innovaatiota julkistaessaan kasvufilosofiaansa

Going by Bitget’s official website, it’s a cryptocurrency exchange

Bitget, parhaat kryptojohdannaiset ja kopiokauppapörssi juhlistaa merkittävää virstanpylvästä, kun se viettää 5-vuotisjuhliaan. Tämä tilaisuus heijastaa Bitgetin sitoutumista ja horjumatonta päättäväisyyttä kasvaa. Vuonna 2018 Bitget aloitti merkittävän matkan ainutlaatuisella uskomuksella, joka sijoitti pörssin niiden 10 %:n joukkoon kryptoyrityksiä, jotka pysyivät sitkeinä haastavissa markkinaolosuhteissa. Tämä usko loi kulmakiven Bitgetin ydinarvoille ja -tehtävälle, mikä sai vaihtoa tutkimaan ja jatkuvasti kasvamaan lohkoketjun alueella.

”Pidämme etusijalla käyttäjäystävälliset ja kestävät työkalut, jotka antavat henkilöille mahdollisuuden integroitua turvallisesti, kätevästi ja tehokkaasti tulevaisuuden rahoitusalaan. Keskitymme pitkän aikavälin arvoihin ja jatkuvaan parantamiseen ja asetamme käyttäjämme etusijalle”, sanoi Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja. Vuoden 2021 jälkipuoliskosta lähtien Bitget on laajentunut maailmanlaajuisesti palvelemalla yli 20 miljoonaa käyttäjää yli 100 maasta ja alueelta. Sitoumus tarjota monipuolisia palveluita käyttäjien tarpeisiin on johtanut pörssin perustamiseen kattavan kryptoekosysteemin luomiseen. Työskentelemällä alan johtajien, kuten Foresight Venturesin, kanssa Bitget rakentaa perustansa älykkäälle kaupankäynnille, investoinneille, tutkimukselle, DeFi:lle, medialle ja muille.

Bitgetin omistautumisesta sosiaaliseen vastuuseen on esimerkkinä #Blockchain4Youth-maailmanlaajuisen hyväntekeväisyyskampanjan käynnistäminen, jonka tarkoituksena on rohkaista nuorempaa sukupolvea omaksumaan krypton maailma. Seuraavien viiden vuoden aikana pörssi aikoo investoida 10 miljoonaa dollaria tähän ohjelmaan tukeakseen nuoria lahjakkuuksia ja rikastaakseen kryptoekosysteemiä. Huolimatta markkinoiden haasteista, Bitget ylläpitää horjumatonta luottamusta krypton tulevaisuuteen. Bitget on monipuolinen edistyksen voima, joka muokkaa aktiivisesti kryptovaluuttamaisemaa.

Bitgetin vaikutukset tuntuvat kaikkialla toimialalla uraauurtavista kopiointipalveluista ja räätälöidyistä koulutusohjelmista sukupolven Z käyttäjille alan johtavien tietoturvastandardien luomiseen ja oivaltavien markkinaraporttien tarjoamiseen. Bitget jatkaa innovaatioiden kärjessä ja edistää kryptovaluuttateollisuuden vaurautta. Vuoden 2023 toisella neljänneksellä Bitget saavutti toiseksi suurimman markkinaosuuden kasvun 1,8 prosentista 8,7 prosenttiin. Sen spot-markkinaosuus kaksinkertaistui vain kolmessa kuukaudessa viimeisellä neljänneksellä. Bitgetistä on tullut yksi maailman suurimmista kryptojohdannaispörsseistä.

Samankaltaiset artikkelit