Gryphon Digital kiistää Sphere 3D:n nostaman kanteen

Gryphon Digital is a crypto miner

Cointelegraphin mukaan krypto-kaivostyöntekijä Gryphon Digital kieltäytyi entisen kumppaninsa Sphere 3D:n nostamasta kanteesta. Uskotaan, että oikeusjuttu nostettiin hyökkäyksestä, joka johti noin 26 Bitcoinin (26 086 dollarin BTC) siirtoon väärennettyyn osoitteeseen.

Sphere 3D:n huhtikuussa toimittamien hakemusten näkemysten perusteella Gryphonin toimitusjohtaja Rob Chang väitti siirtäneen tammikuussa 18 Bitcoinia (BTC) väärennetylle tilille, joka esiintyi Sphere 3D:n talousjohtajana. On odotettavissa, että muutaman päivän kuluttua samaan osoitteeseen siirrettiin vielä kahdeksan Bitcoinia. Oletettavasti noin 500 000 dollarin tappio yhteensä, Cointelegraph lisäsi.

”Spheren täydellinen ja täydellinen huolimattomuus teknologiajärjestelmiensä turvaamisesta, turvallisuudesta ja hallinnasta johti siihen, että Gryphon lähetti yli 500 000 dollarin arvosta bitcoineja vihamieliselle uhkatoimijalle, jota Gryphon ei ole pystynyt palauttamaan”, Cointelegraph korosti.

Lisäksi Gryphon on myös nostanut syytteet Sphere 3D:tä vastaan ​​sopimusrikkomuksesta, huolimattomuudesta ja kunnianloukkauksesta, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit