Verkkovakuutusyhtiöt voivat joutua ensimmäisinä kuumuuteen JFS:n ehdottaman rynnäkkörytminsä jälkeen

insurance

Online-vakuutuspelaajat voivat olla ensimmäisiä, jotka kohtaavat kuumuuden sen jälkeen, kun Jio Financial Services on ehdottanut vakuutusalaa. Jio Financial Services tunkeutuu vakuutusalalle tarjotakseen henki-, yleis- ja sairausvakuutustuotteita ”saumattoman digitaalisen käyttöliittymän kautta”, Mukesh Ambani kertoi osakkeenomistajille Reliance Industriesin vuosikokouksessa.

Ambani sanoi, että Jio Financial Services (JFS) käyttää ennakoivaa data-analytiikkaa luodakseen kontekstuaalisia tuotteita yhdessä kumppaneiden kanssa ja vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin vakuutusalalla.

”Tietenkin se (JFS) saa vakiintuneet pelaajat stressiin, joten uskon, että verkkopelaajat iskevät ensin”, vakuutusalan analyytikko kertoi FE:lle pyytäen nimettömyyttä. JFS:n odotetaan hyödyntävän Reliance-brändiä, sen asiakaskuntaa ja analyyttisiä työkaluja ehdotetun vakuutustoiminnan kasvun edistämiseksi.

”En usko, että he hyökkäävät hinnoitteluun tällä hetkellä, koska finanssipalvelusektorilla se on vaikea tehdä muihin sektoreihin verrattuna. Rahoituspalvelusektori on erittäin tiukasti säännelty sektori, edellä mainittu henkilö sanoi.

”Vakuutusalalla on riittävästi rajamuureja, mutta jos pelaaja on erittäin vakava ja haluaa rakentaa ylälinjaa, hän pystyy siihen. Mutta se on pitkän aikavälin peli, suuren vahinkovakuutusyhtiön johtava virkamies huomautti.

Ambani kertoi maanantaina osakkeenomistajille Reliance Industriesin 46. varsinaisen yhtiökokouksen aikana, että Jio Financial Services tarjoaa vakuutustuotteita mahdollisesti tekemällä yhteistyötä globaalien toimijoiden kanssa.

Alan tarkkailijoiden mukaan kumppanuus globaalien toimijoiden kanssa tarjoaisi JFS:lle paljon vakuutusalan tietoa, jota yhtiöltä tällä hetkellä puuttuu.

Konsernin uusin yhtiö JFS listattiin pörssiin 21. elokuuta.

RIL:n osakkeenomistajat ovat saaneet JFS:n osakkeita suhteessa 1:1 rahoituspalveluliiketoiminnan jakautumisen jälkeen.
Ambanin mukaan, aivan kuten Jio ja Reliance Retail, myös JFS tulee olemaan ”korvaamaton lisä” asiakaslähtöisten yritysten Reliance-ekosysteemiin.

Hän sanoi, että JFS saavuttaa menestystä seuraavien vuosien aikana, koska yrityksen digitaalisen arkkitehtuurin odotetaan antavan sille etumatkan miljoonien intialaisten tavoittamiseen.

”Tämä on erittäin pääomavaltaista liiketoimintaa. Yrityksesi on antanut JFS:lle vahvan pääomapohjan rakentaakseen luokkansa parhaan, luotettavan rahoituspalveluyrityksen ja saavuttaakseen nopean kasvun. Reliance on käyttänyt JFS:ää 1 20 000 miljoonan nettovarallisuudella luodakseen yhden maailman suurimmista pääomasijoittaneista rahoituspalvelualustoista alusta alkaen, Ambani sanoi.
”On hyvä, että heillä on syvät taskut. Verkkokauppa on helpoin ja halvin tapa päästä markkinoille.

”Nämä ovat pohjimmiltaan riskejä, jotka voidaan pitää, siihen ei tarvitse jälleenvakuutustukia. Mutta vähittäiskauppa on palvelukannustin. Sinulla on oltava hyvä taustahuoltovarsi”, sanoi toinen analyytikko.

Samankaltaiset artikkelit