FTX haastaa kryptoyhtiö Bybitin oikeuteen saadakseen takaisin 953 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta – Digital Transformation News

Reportedly, Chapter 11 gives failed companies the ability to recover funds before a bankruptcy filing

FTX:n konkurssineuvojat haastoivat oikeuteen kryptopörssin Bybit Fintech Ltd:n ja kahden yrityksen tytäryhtiön periäkseen takaisin käteistä ja digitaalista omaisuutta, joiden arvo oli noin 953 miljoonaa dollaria ja jotka nostettiin Sam Bankman-Friedin kryptopörssistä ennen luvun 11 jättämistä vuosi sitten.

Perjantaina Delawaren tuomioistuimessa nostettu kanne väittää, että Bybitin sijoitusosastolla Mirana Corp.:lla oli erityisiä ”VIP”-etuja, joita useimmilla FTX-asiakkailla ei ollut, ja se käytti näitä erityisoikeuksia saadakseen suurimman osan varoistaan ​​Bankman-Friedin alustalta ennen sitä. romahti marraskuussa 2022. Mirana painosti FTX:n työntekijöitä täyttämään nostopyyntönsä, kun FTX.comin kanta-asiakkaat odottivat tuntikausia yrittäessään saada rahaa pörssistä, kun se romahti, valituksen mukaan. Oikeudenkäynnillä pyritään saamaan takaisin omaisuutta noin 953 miljoonan dollarin arvosta. Luku sisältää yli 327 miljoonaa dollaria. Miranan väitetään vetäytyneen FTX:stä varhain aamulla 7.11.-8.11.2022, jolloin Bankman-Friedin pörssi keskeytti nostot.

Bybitin edustajat eivät heti vastanneet viestiin, jossa pyydettiin kommentoimaan valitusta. FTX:n tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta. Konkurssioikeudessa mainitaan Bybit Fintech Ltd., Mirana ja siihen liittyvä kryptokaupan yritys nimeltä Time Research Ltd. Oikeudenkäynnissä vastaajina on myös Miranan tuolloinen johtaja ja Singaporen asukkaat, joiden kantelun mukaan joko hyötyivät tai joilla oli rooli FTX:ssä. nostot, jotka ovat konkurssikannen alaisia.

Luku 11 antaa yleensä epäonnistuneille yrityksille mahdollisuuden saada takaisin varoja konkurssihakemuksen jättämistä edeltävien kuukausien aikana – vallan, jonka tarkoituksena on varmistaa, että tietyt velkojat eivät joudu satunnaisesti vain siksi, että he saivat rahansa ulos epäonnistuneesta yrityksestä kun taas muut eivät voineet. Bybitin valitus on FTX:n uuden johdon viimeisin nostama kanne, joka pyrkii perimään takaisin ennen luvun 11 jättämistä viime marraskuussa maksetut varat. FTX sanoi kanteessa arvostaneensa omaisuutta, jonka Bybit ja sen tytäryhtiöt vetäytyivät pörssistään käyttämällä 1. marraskuuta hinnoittelua ja että se voisi täydentää hinnoittelutietoja oikeudenkäynnin edetessä. Valituksessa todettiin myös, että ainakin osa sen oikeudellisista vaatimuksista voi olla niin sanotun ”myöhemmin uuden arvon” puolustamisen kohteena.

Asia on FTX Trading Ltd., 22-11068, Yhdysvaltain Delawaren piirikunnan konkurssituomioistuimessa.

Samankaltaiset artikkelit