Satunnaisesta kilpailuun: tekoälyn sisältämien mobiilipelien kehitys vuonna 2024 Intiassa – Digital Transformation News

India’s gamer base is expected to be around 568 millions by the end FY 23

Google Lumikai -raportin mukaan Intian pelaajakannan odotetaan olevan noin 568 miljoonaa 23. vuoden loppuun mennessä. Tämä antaa arvion intialaisten pelaajien affiniteetista verkkopeleihin. Mobiilipohjaiset pelit ovat saaneet tämän määrän kasvamaan näille tasoille, koska käyttäjät voivat nyt käyttää pelejä milloin ja missä tahansa. Taitopohjaiset pelit, kuten Pokeri, Rommi, Shakki, Sudoku, Go, Scrabble jne. vaativat tietyn tason asiantuntemusta ja analyyttisiä taitoja. Verrattuna puhtaisiin onnenpeleihin, kuten Ludo, arpajaiset, ruletti jne., ne inspiroivat pelaajia oppimaan ja kehittämään taitojaan pelistä nauttien. Online Real Money Skill -pelit ovat kehittyneet vuosien varrella nuorten suosikeiksi. He pelaavat sitä rennosti ystävien tai jopa tuntemattomien kanssa, jotka istuvat eri puolilla maailmaa.

Tällaisen valtavan kysynnän myötä online-pelit ovat muuttuneet vakiopeleistä räätälöityiksi kokemuksiksi, jotka tekevät pelaamisesta kannattavaa. Tekoälystä on tullut katalysaattori tämän muutoksen edistämisessä, ja se tuottaa lopulta mukaansatempaavia pelejä, jotka on räätälöity pelin mukaan. Tekoäly pystyy analysoimaan kuluttajien mieltymyksiä, heidän käyttäytymistään ja vuorovaikutuksen tiheyttä tällaisten taitopohjaisten pelien kanssa. Tämä analyysi voi johtaa räätälöityyn kokemukseen käyttäjälle yhden koon ratkaisun sijaan.

Tekoäly tarjoaa myös datapohjaisia ​​oivalluksia paitsi kuluttajien, myös tällaisia ​​pelejä luovien yritysten kokemuksen parantamiseksi. Älykkäiden algoritmien avulla kuluttajat voivat nyt löytää uusia ja innovatiivisia pelejä helposti, mikä tekee siitä ylivertaisen kokemuksen niin käyttäjälle kuin yrityksille, koska se on win win -tilanne molemmille. Itse asiassa tekoäly voi myös sovittaa pelin vaikeustason pelaajan taitoihin yhdessä kuluttajan taitojen kanssa. Kulttuuriset mieltymykset huomioiden tekoäly voi auttaa kuromaan umpeen virtuaalisen viihteen ja tutulta tuntuvien kokemusten välistä kuilua ja tekemään pelaajista yhtä mukavaa kuin pelaaminen offline-tilassa.

Tekoäly on myös mahdollistaja ja lohduttava silta kuluttajan kohtaamien haasteiden ja peliyhtiön välillä. Nyt voi olla vuorovaikutuksessa ja hakea apua tarpeen tullen. Tekoälypohjaisista chatboteista tulee kumppaneita joka pisteessä ja ne tarjoavat reaaliaikaista apua vianmäärityksessä välittömästi. Kun chat-botit oppivat jokaisesta vuorovaikutuksesta tietopankin kautta, ne tarjoavat räätälöityjä ehdotuksia ja vastaavat kaikkiin uuden tai vanhan kuluttajan kyselyihin. Digitaaliset avustajat ovat osoitus pelimaailman kehityksestä, joka muuttuu pelaajakeskeiseksi joka päivä.

Toinen oikean rahan peliteollisuuden kohtaama ongelma on tarjota reilu peli ja karsia pois kaikki robotit, jotka voivat mahdollisesti voittaa ihmisen älykkyyden, koska ne voivat kaivaa valtavan määrän dataa hetkessä. RMG-sivustojen on ehdottomasti valvottava tällaisia ​​häikäilemättömiä elementtejä ja varmistettava, että jokainen pelaaja nauttii pelistä. RNG-sertifiointi auttaa online-peliyhtiötä saavuttamaan kuluttajien luottamuksen hetkessä. Näistä tekijöistä ja tekoälystä on tullut syy tähän taitopohjaisten pelien kehitykseen Intiassa.

Samankaltaiset artikkelit