Suosittujen ajoneuvojen ja palveluiden debyytti on heikko; listat 2 % alennuksella; Tässä on kaikki muut tiedot – Market News

Popular Vehicles IPO Listing Today

Popular Vehicles & Services -yhtiön osakkeet noteerattiin hintaan 289,20 rupiaa, mikä on 2 %:n alennus 295 rupian emissiohintaan. Yhtiö avasi tarjouksensa yksityissijoittajille 12. maaliskuuta hintaan 280-295 Rs osakkeelta ja suljettiin 14. maaliskuuta.

Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet eivät nähneet ylikurssia tai alennusta, ja ne käytiin emissiokurssilla, mikä osoitti vaimeaa listautumista. Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeet vaihtavat käsiä laittomasti.

Monipalveluyritys keräsi 601,55 miljoonaa rupiaa yhdistämällä tuoreen numeron ja myyntitarjouksen. Yhtiö tarjosi uutta 8,5 miljoonan osakkeen emissiota kerätäkseen 250 rupiaa ja 11,9 miljoonaa osaketta kerätäkseen 351,55 miljoonaa osaketta myyntitarjouksen kautta. Vähittäistarjoajan oli merkittävä vähintään 50 osakkeen erä, yhteensä 14 750 rupiaa. Lisäksi liikkeeseenlasku sisältää työntekijöille enintään 37 453 osakkeen varauksen, jotka ovat heidän käytettävissään 28 rupiaa osakkeelta alennettuun hintaan merkintähintaan.

Yhtiön toimiala on ajoneuvojen omistamisen koko elinkaaren ajan palveluiden tarjoaminen, joka sisältää uusien ja käytettyjen ajoneuvojen myynnin, huollon, varaosien jakelun, autokoulut sekä rahoitus- ja vakuutustuotteiden myynnin.

ICICI Securities, Nuvama Wealth Management ja Centrum Capital olivat tämän kirjapainotteisen emission johtavia johtajia, kun taas Link Intime India Private työskenteli rekisterinpitäjänä.

Samankaltaiset artikkelit