Bitcoinin historia tukee härkää 10 prosentin viikoittaisen hypyn jälkeen ETF-spekulaatiosta – Digital Transformation News

Reportedly, Securities & Exchange Commission has so far resisted spot Bitcoin ETFs

Bitcoin-ralli, jota ruokkii optimismi pörssirahastojen tuoreesta kysynnästä, saattaa kestää kauemmin, jos historia on opas.

Suurin digitaalinen omaisuus nousi 9,8 % seitsemän päivän aikana sunnuntaihin – suurin viikoittainen etu kesäkuun jälkeen – kun kauppiaat lyövät vetoa ensimmäisten yhdysvaltalaisten ETF:ien mahdollisesta hyväksymisestä tulevina viikkoina, jotka sijoittavat suoraan rahakkeeseen.

Viimeisen viiden vuoden aikana vähintään tämän suuruiset viikoittaiset nousut ennakoivat Bitcoinin keskimääräistä 10 prosentin nousua seuraavan kuukauden aikana, Bloombergin keräämät tiedot osoittavat. Token nousi 3,2 % 30 818 dollariin maanantaina klo 6.21 Lontoossa. Myös pienemmät kolikot nousivat, mukaan lukien Ether nousi 3,3 % 1 695 dollariin.

Varainhoitajat BlackRock Inc. ja Fidelity Investments ovat yksi rahastoyhtiöistä, jotka kilpailevat Bitcoin ETF:n tarjoamisesta Yhdysvalloissa. Jotkut väittävät, että nämä varat tuovat uusia tuloja korkeimman profiilin kryptovaluuttaan.

”Rummut näyttävät lyövän kovempaa, että Bitcoin ETF hyväksytään vuoden loppuun mennessä, mikä tukisi tokeniä keskipitkällä aikavälillä, koska se todennäköisesti tuo lisää institutionaalisia toimijoita avaruuteen”, sanoi markkinajohtaja Tony Sycamore. IG Australia Pty:n analyytikko.

Bitcoin on myös ”löytämässä tukea Federal Reserve -puhujien sävynmuutoksesta”, Sycamore sanoi viitaten Fedin kommentteihin, jotka viittaavat pienentyneeseen tarpeeseen toiselle koronnostolle rahoitusolosuhteiden kiristymisen seurauksena.

Securities & Exchange Commission on toistaiseksi vastustanut Bitcoin ETF:ien havaitsemista riskeistä, kuten petosten ja manipuloinnin taustalla olevilla markkinoilla. Sijoitustitaanien hakemukset herättivät spekulaatiota, että Yhdysvaltain virasto antautuu periksi.

Sääntelyviranomainen ilmoitti äskettäin myös, ettei se aio valittaa tuomioistuimen päätöksestä, joka saattaa tasoittaa tietä 18,4 miljardin dollarin Grayscale Bitcoin Trustin muuttamiseksi ETF:ksi.

Bloomberg Intelligencen analyytikot Elliott Stein ja James Seyffart ovat sanoneet, että ”pisteen Bitcoin ETF:n hyväksyminen näyttää väistämättömältä” ja että erälle rahastolle annetaan todennäköisesti vihreää valoa, vaikka tarkka ajoitus on edelleen epävarma.

SEC on jo sallinut ETF:t, joilla on Bitcoin- ja Ether-futuureja. Virasto on kaiken kaikkiaan tukahduttanut kryptovalvontaa viime vuoden markkinoiden murroksen ja räjähdysten, kuten FTX-pörssin konkurssin, seurauksena petossyytösten keskellä.

Bitcoin on elpynyt 87 % tänä vuonna, ylittäen 44 %:n nousun sadan suurimman rahakkeen mittarissa. CoinGeckon luvut osoittavat, että sen osuus 1,2 biljoonan dollarin digitaalisten omaisuuserien markkinoista on nyt lähes 50 prosenttia. Se on hallitseva asema, joka sillä oli viimeksi vuonna 2021. Digitaalinen omaisuus jää selvästi alle vuoden 2021 lähes 69 000 dollarin ennätyksen.

”Bitcoinin volatiliteetti voi kasvaa entisestään”, sanoi Caroline Bowler, kryptoalustan BTC Markets Pty:n toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit