Sundaram Home Finance aikoo kaksinkertaistaa SBL:n konttoreiden määrän vuodessa – Banking & Finance News

Sundaram Home

Sundaram Home Finance aikoo kaksinkertaistaa pienyrityslainojen (SBL) konttoreiden määrän 50:een seuraavien 9–12 kuukauden aikana, kun se jatkaa laajentumistaan ​​tason II ja III kaupungeissa.

Pienyrityslainojen segmenttiin lokakuussa 2022 ryhdyttyään yritys on avannut yli 25 yksinomaista konttoria Tamil Nadun etelä- ja länsiosassa ja maksanut 65 miljoonaa rupiaa ensimmäisenä vuonna.

Osana laajentumista yritys on avannut yksinoikeudella SBL-konttorin Kanchipuramiin. Uusi sivuliike tarjoaa yrityslainoja jopa 20 000 rupiaa asuinkiinteistöihin.

Toimitusjohtaja Lakshminarayanan Duraiswamy sanoi: ”Kanchipuram on kaupankäynnin keskus, ja siellä olevat pk-yritykset ovat menestyneet hyvin viime aikoina. Kaupunki houkuttelee myös lakhs turisteja ja harrastajia ympäri vuoden. Meillä on jo vahva läsnäolo Pohjois-Tamil Nadussa asuntorahoitusliiketoiminnassa ja ymmärrämme nämä markkinat hyvin…”

Yritys tavoittelee noin 10 miljoonan ruplan maksuja lanseerauksensa alkuvaiheessa tällä alueella. Osana kasvusuunnitelmiaan Sundaram Home Finance tutkii laajentumistaan ​​ensi vuonna sellaisiin kaupunkeihin kuin Arani, Ambur ja Tiruppattur.

Yritys on tunkeutumassa kohtuuhintaisten asuntojen segmenttiin ja aikoo avata 10 konttoria ja palkata aluksi jopa 75 henkilöä.

Sundaram Home Finance raportoi 117 miljoonan Rs:n nettovoiton 2 307 miljoonan Rs:n maksuista nykyisen verotuksen puolen vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit