Scaramucci sanoo, että hänen hedge-rahastollaan oli todennäköisesti kaikkien aikojen paras kuukausituotto – Digital Transformation News

It’s believed that FTX’s venture arm acquired a 30% stake in SkyBridge last September

SkyBridge Capitalin perustaja Anthony Scaramucci sanoi, että sijoitukset Bitcoiniin, teknologiaan ja muihin kryptovaluuttoihin johtivat todennäköisesti kaikkien aikojen parhaaseen kuukausituottoon hedge-rahastoyhtiölle. ”Olemme nyt hyvässä vauhdissa”, Scaramucci sanoi haastattelussa Bloomberg TV:ssä tiistaina. ”Lokakuu on luultavasti ollut SkyBridgen historian paras kuukausi.”

SkyBridge oli saavuttanut mainehitin liittoutumisestaan ​​salauspörssin entisen FTX-pääjohtajan Sam Bankman-Friedin kanssa, joka on New Yorkissa oikeudenkäynnissä petoksesta ja FTX-asiakkaiden rahojen väärinkäytöstä. ”Se on hyvin surullista”, Scaramucci sanoi. Bankman-Fridillä ”ei ollut minkäänlaista puolustusta”. Lokakuun rahaston kehityksestä Scaramucci sanoi, että ”suur osa siitä on Bitcoinia, osa teknologiaa ja osa uudempaa taloutta, jotka ovat elpyneet aggressiivisesti vuoden alusta.”

”Mutta tietysti Bitcoinilla on ollut mahtava kuukausi. Omistamme paljon Solanaa. Uskon, että Solana on luultavasti kasvanut 70 prosenttia tässä kuussa”, hän sanoi. ”Tämä on vain yksi selitys ihmisille, pysy asioissa, pysy tuomittuina, älä kuuntele ketjumusiikkia pitkin päivää, vaan keskity hyvin pitkäjänteisesti siihen, mitä teet.”

FTX:n venture-osasto osti 30 %:n osuuden SkyBridgestä viime syyskuussa, vain muutama kuukausi ennen pörssin konkurssia, minkä seurauksena sen asiakkaat menettivät miljardeja dollareita. Tätä romahdusta edeltäneenä aikana Scaramucci otti yhteyttä Lähi-idän verkostoonsa yrittääkseen auttaa Bankman-Friedia keräämään pääomaa ja pelastamaan FTX:n likviditeettikriisiltä. Scaramucci on sanonut aikovansa ostaa osuuden takaisin FTX:ltä, mutta prosessi on mentävä konkurssituomioistuimen läpi.

Skybridge teki suuren panoksen kryptovalvontaan noin kolme vuotta sitten. Se on saanut enemmän näkyvyyttä suorilla token-hankinnoilla ja yksityisillä investoinneilla digitaalisen omaisuuden yrityksiin. Huolimatta FTX:n laskusta ja kryptomarkkinoiden romahtamisesta, Scaramucci on edelleen luottavainen. Hän puolustaa edelleen kryptoa, vaikka jotkut sen suurimmista asiakkaista halusivat lunastaa osuutensa hedge-rahastosta ja vähentää altistumistaan ​​syntymässä olevalle omaisuusluokalle.

”Emme koskaan myyneet yhtään Bitcoinia, itse asiassa, jos jotain kertyimme Bitcoinia tänä vuonna halvemmalla, ja se on palvellut meitä ja asiakkaitamme hyvin”, hän sanoi. Scaramucci nousi kuuluisuuteen, kun hän perusti hedge-rahastokonfabin SkyBridge Alternatives Conferencen eli SALTin. Hän työskenteli entisen presidentin Donald Trumpin viestintäjohtajana 11 päivää.

Samankaltaiset artikkelit