Markkinat pysyvät suljettuina 1. toukokuuta Maharashtra-päivän vuoksi; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

Share Market Today, Share Market Live

Osakemarkkinat ovat kiinni keskiviikkona Maharashtran päivän kunniaksi. Tämä sulkeminen koskee kaikkia segmenttejä, mukaan lukien osake-, johdannais- ja SLB-segmentit.

Myös monitavarapörssi on suljettuna päivän ensimmäisen puoliskon ajan, mutta jatkaa toimintaansa iltasession aikana klo 17.00 alkaen. Kaupparatkaisuja ei kuitenkaan tehdä keskiviikkona.

Lisäksi sekä NSE että BSE ovat kiinni 20. toukokuuta parlamenttivaalien vuoksi. Tämä sulkeminen osuu samaan aikaan seitsenvaiheisen vaaliprosessin viidennen vaiheen kanssa, jonka aikana kaikki kuusi Lok Sabhan paikkaa Mumbaissa kilpaillaan.

Koska kyseessä on myös selvityspyhä, hyödykekaupoista tai -positioista saadut voitot 28. huhtikuuta, samoin kuin hyvitykset olemassa olevista optiopositioista samana päivänä, eivät näy hyödyketilin saldoissa 1. toukokuuta.

Vuonna 2024 markkinoilla vietetään yhteensä 15 juhlapäivää, mikä heijastelee edellisen vuoden 2023 lukua. Näitä juhlapäiviä ovat Bakri Id (17. kesäkuuta), Muharram (17. heinäkuuta), itsenäisyyspäivä (15. elokuuta), Mahatma Gandhi Jayanti ( 2. lokakuuta), Diwali (1. marraskuuta), Gurunanak Jayanti (15. marraskuuta) ja joulu (25. joulukuuta).

Diwalissa on erityinen muhurat-kaupankäyntiistunto 1. marraskuuta. Mahdollisista muutoksista loma-aikatauluun ilmoitetaan erillisillä pörssien etukäteen antamilla kiertokirjeillä.

Samankaltaiset artikkelit