PayNearby tekee yhteistyötä MyShubhLifen kanssa tarjotakseen pienille ja keskisuurille yrityksille helpon pääsyn luottoon

PayNearby partners with MyShubhLife to provide MSMEs with easy access to credit

PayNearby, Intian johtava haaraton pankki- ja digitaalinen verkko, on ilmoittanut strategisesta kumppanuudesta MyShubhLifen, sulautetun luottoalustan, kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on tarjota jakelijoille helppo pääsy uusiutuviin luottolimiitteihin, mikä parantaa MSME-sektorin taloudellista ketteryyttä.

Tämä kumppanuus tulee ratkaisevaan aikaan, kun digitaalisten rahoituspalvelujen kysyntä kasvaa MSME-jälleenmyyjien keskuudessa, erityisesti alipalveluilla ja syrjäisillä alueilla. Hyödyntämällä innovaatioita ja teknologiaa molemmat yritykset ovat valmiita vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ja edistämään taloudellista kehitystä mittakaavassa.

Lehdistötiedotteen mukaan MyShubhLifen teknologia-alusta, joka perustuu edistyneeseen analytiikkaan, tekoälyyn ja koneoppimiseen Datasciences Center of Excellence -keskuksesta (CoE), mahdollistaa ohuiden luottotiedostojen pisteytyksen ja helpottaa asiakkaille yksinkertaisia ​​mikrolainauskokemuksia. Tämän ansiosta he voivat turvata lainoja saumattomasti PayNearbyn bharosa-pisteiden parametrien perusteella.

PayNearby, jolla on laaja kattavuus ja läsnäolo, palvelee 75 % Intiasta DaaS-verkostonsa kautta. Alusta tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien käteisnosto, verkkokauppa, laskujen maksaminen, säästäminen, matkat ja vakuutukset. PayNearbyllä on yli 12 000 yli 22 000 PIN-koodia jaettuna mikroyrittäjää, joten se on edelläkävijä taloudellisen saavutettavuuden parantamisessa Bharatissa.

Anand Kumar Bajaj, PayNearbyn perustaja, MD ja toimitusjohtaja, kommentoi kumppanuutta: ”Pyrimme tarjoamaan jakelijoillemme paremman pääsyn uusiutuviin luottolimiitteihin, jotta he voivat varmistaa paremman käyttöpääoman ja edistää kasvua liiketoiminnassaan. Tämä kumppanuus korostaa sitoutumistamme antaa jakelijoillemme taloudelliset työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän dynaamisilla markkinoilla. Hyödyntämällä innovatiivisia ratkaisuja ja teknologiaa pyrimme vastaamaan jälleenmyyjiemme muuttuviin vaatimuksiin ja tarjoamaan taloudellisen pääsyn. Yhdessä olemme sitoutuneet luomaan kestävää vaikutusta ja edistämään talouskasvua koko maassa.”

Monish Anand, MyShubhLifen toimitusjohtaja ja perustaja, huomautti: ”Yhtiö on aina keskittynyt rakentamaan vankan datatieteeseen perustuvan alustan nopeuttaakseen taloudellista osallisuutta ja keskittynyt erityisesti alipalveltuihin MSME-kauppiaisiin kaikkialla maassa. Perinteiset pankit ja rahoituslaitokset jättävät Intian MSME-segmentin edelleen suurelta osin huomiotta, koska asiakirjoja ei ole ja luottohistoria on heikko tai ei ollenkaan. Organisaationa painopisteemme on aina ollut alipalvellut ja palvelemattomat segmentit.

”Kehistynyt sulautettu luottoalustamme tarjoaa useita etuja loppuasiakkaalle. Tämä strateginen yhteistyö auttaa meitä saavuttamaan yhteisen tavoitteemme parantaa luoton saatavuutta ja luoda taloudellista ketteryyttä MSME-alueella. Yhdessä olemme sitoutuneet avaamaan uusia mahdollisuuksia, edistämään taloudellista saatavuutta ja vahvistamaan yrityksiä menestymään digitaalisella aikakaudella”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit