Näiden osavaltioiden valtionhallinnon työntekijöiden ja eläkeläisten palkka, eläkepäivät ennakolta

CEOs, salary

Keskushallinnon työntekijät Viimeisimmät uutiset (29. elokuuta): Keralassa tapahtuneen Onamin ja Maharashtran Ganpati-festivaalin vuoksi hallitus on äskettäin siirtänyt kuukausipalkan/eläkkeen maksupäivämäärät keskushallinnon työntekijöille ja eläkeläisille näissä kahdessa osavaltiossa.

Valtiovarainministeriön 14. elokuuta päivätyn Office Memorandum (OM) mukaan Keralan keskushallinnon työntekijöiden ja eläkeläisten palkkaa/eläkettä voidaan korottaa 25. elokuuta 2023 asti. Maharashtrassa keskushallinnon työntekijöiden ja eläkeläisten palkka/eläke eläkeläisiä voi edetä 27.9.

”ONAM- ja Ganpati-festivaalien vuoksi hallitus on päättänyt, että kaikkien keskushallinnon työntekijöiden palkat/palkat/eläkkeet Keralan osavaltiossa elokuussa 2023 ja Maharashtran osavaltiossa kuukaudessa. syyskuuta 2023 valtion virastot (mukaan lukien puolustus, posti ja televiestintä) voivat nostaa ja maksaa seuraavina päivämäärinä”, ministeriö sanoi.

  • : 25. elokuuta 2023 (perjantai)
  • : 27. syyskuuta 2023 (keskiviikko).

Ministeriö totesi lisäksi, että Keralassa ja Maharashtrassa palvelevien keskushallinnon teollisuustyöntekijöiden palkat voidaan myös maksaa etukäteen edellä mainittujen päivämäärien mukaisesti.

”Pankki/PAO:t voivat myös maksaa kaikkien Keralan/Maharashtran osavaltion keskushallinnon eläkkeensaajien eläkkeet edellä annettujen päivämäärien mukaisesti”, ministeriö sanoi.

Näin maksettu palkka/palkka/eläke käsitellään ennakkomaksuna ja sitä tarkistetaan sen jälkeen, kun kunkin työntekijän/eläkkeen koko kuukauden palkka/palkka/eläke on määritetty. ”Mahdollinen oikaisu tehdään poikkeuksetta elo/syyskuun 2023 palkasta/palkoista/eläkkeestä.

Onam-juhlat Keralassa alkoivat 19. elokuuta. Festivaali jatkuu vielä 10 päivää Thiruvonamiin, Onamin viimeiseen päivään.

Ganpati-festivaali Maharashtralla alkaa 19. syyskuuta tänä vuonna ja jatkuu 10 päivää Ganesha Visarjaniin 28. syyskuuta.

Samankaltaiset artikkelit