Tuomari hylkäsi SEC:n tarjouksen kryptopäätöksen nopeasta valittamisesta

Reportedly, the token has rallied 58% this year

Liittovaltion tuomari, joka päätti, että Ripple Labs Inc:n kryptovaluutta ei muodosta arvopaperia, kun se myydään suurelle yleisölle, kielsi Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean pyynnön valittaa päätöksestä ennen oikeudenkäyntiä.

Yhdysvaltain piirituomari Analisa Torres antoi tiistaina päätöksen sääntelyviranomaista vastaan ​​asiassa, jonka se nosti Rippleä vastaan ​​Manhattanin liittovaltion tuomioistuimessa. Oikeudenkäynti on suunniteltu huhtikuulle. SEC tarvitsi Torresin luvan valittaa päätöksestään, koska se ei ollut lopullinen tuomio. Sääntelyviranomainen halusi myös lykätä kanteensa Rippleä vastaan, koska se väitti tarjoaneen rekisteröimättömiä arvopapereita valituksen käsittelyn aikana.

Ripplen XRP-tunnus nousi peräti 6,3 % sen jälkeen, kun SEC:n valituspyyntö hylättiin, ennen kuin osa voitosta pieneni 54 senttiin New Yorkissa tiistaina kello 19.20 mennessä. Token on noussut tänä vuonna 58 %, kun 100 parhaan digitaalisen omaisuuden mittari on noussut 33 %. Torresin päätöstä ylistettiin laajalti voittona kryptoteollisuudelle, joka on vastustanut yrityksiä luokitella digitaaliset omaisuuserät säänneltyiksi arvopapereiksi. Heinäkuun 13. päivänä tehdyssä päätöksessään Torres teki eron XRP:n myynnin institutionaalisille sijoittajille, jotka hänen mukaansa täyttivät liittovaltion arvopaperilain mukaisen sijoitussopimuksen testin, ja yleisölle myynnin välillä pörsseissä.

Ripple vastusti SEC:n pyyntöä. Yhtiö sanoi viime kuussa, että virasto ”kiirehti valittamaan”, minkä se väittää olevan oikeudellinen kysymys, joka koskee jokaista digitaalista omaisuutta koskevaa tapausta, kun taas ”muiden SEC:n täytäntöönpanotoimien tosiasialliset ja oikeudelliset menettelytavat ovat erilaisia”. SEC oli todennut, että toinen Manhattanin liittovaltion tuomari Jed Rakoff hylkäsi nimenomaisesti Torresin lähestymistavan SEC:n Terraform Labsia ja sen perustajaa Do Kwonia vastaan ​​koskevassa asiassa, koska Terra USD -tunnus voi todellakin olla arvopaperi, kun se myydään yksityissijoittajille.

Asia on SEC vastaan ​​Ripple Labs Inc., 20-cv-10832, US District Court, Southern District of New York (Manhattan).

Samankaltaiset artikkelit