EPFO pidentää määräaikaa työnantajien tietojen lataamiselle korkeamman eläkevaihtoehdon osalta 3 kuukaudella 31. joulukuuta asti

EPFO pti

Eläkesäätiö EPFO ​​on antanut työnantajille kolme kuukautta lisäaikaa 31.12.2023 asti palkkatietojen lataamiseen korkeamman palkan eläkkeestä.

Työministeriön tiedotteen mukaan palkkatietojen lataamisen määräaikaa, joka päättyi syyskuun 30. päivänä, on jatkettu työnantajien ja työnantajajärjestöjen edustajien mukaan.

”Nyt on saatu taas paljon työnantajien ja työnantajajärjestöjen esityksiä, joissa on pyydetty lisäaikaa eläkeläisten/jäsenten palkkatietojen lataamiseen. 5,52 lakh Optio-/yhteisoptioiden vahvistamishakemuksia on edelleen työnantajien vireillä 29.9.2023”, työministeriö sanoi.

Tästä syystä pyyntöä on käsitelty myötätuntoisesti ja hallituksen puheenjohtaja on pidentänyt työnantajien palkkatietojen jne. toimittamista 31.12.2023 asti.

Ottaen huomioon työnantajilta ja työnantajajärjestöiltä saadut esitykset, joissa pyydettiin pidentämään eläkeläisten/jäsenten palkkatietojen lataamisaikaa, työnantajille annettiin lisäksi kolme kuukautta lisäaikaa palkkatietojen jne. toimittamiseen verkossa viimeistään 30. syyskuuta mennessä. , 2023, siinä todettiin.

Optio-/yhteisoptio-oikeuksia on vastaanotettu eläkeläisiltä/jäseniltä peräti 17,49 lakh 11.7.2023 asti.

Työministeriön lausunnossa kerrottiin aiemmin, että Työntekijöiden eläkerahastojärjestö (EPFO) on tarjonnut verkkopalveluun optio- ja yhteisoptiohakemuksia korkeamman palkan eläkkeelle.

Lausunnon mukaan tila oli tarkoitettu korkeimman oikeuden 4.11.2022 antaman määräyksen mukaisesti eläkkeensaajille/jäsenille.

Tila otettiin käyttöön 26.2.2023, ja sen oli määrä olla käytettävissä vain 3.5.2023 asti.

Se kuitenkin totesi, että työntekijöiden esitykset huomioon ottaen määräaikaa pidennettiin 26.6.2023 asti, jotta eläkekelpoisille eläkeläisille/jäsenille olisi täyttä neljä kuukautta aikaa hakemusten jättämiseen.

Lisäksi annettiin viimeinen 15 päivän tilaisuus poistaa kaikki tukikelpoisten eläkkeensaajien/jäsenten kohtaamat vaikeudet.

Vastaavasti työntekijöiden optio-/yhteisoptioiden vahvistamishakemusten viimeistä jättämispäivää jatkettiin 11.7.2023 asti.

Samankaltaiset artikkelit