Paytmin neuvoa-antava paneeli keskustelee toimeksiannosta yrityksen kanssa: M Damodaran – Banking & Finance News

paytm

Neuvoa-antava komitea, jonka Paytm-omistaja One97 Communications on perustanut sen jälkeen, kun Reservipankki on ryhtynyt toimiin maksupankkiliiketoiminnassaan, on parhaillaan tekemisissä yhtiön kanssa paneelin, paneelin päällikön ja entisen puheenjohtajan tehtävään liittyvissä asioissa. Sebi M Damodaran sanoi. ”Olemme olleet tekemisissä ryhmän kanssa asioissa, jotka liittyvät neuvoa-antavan komitean toimivaltaan”, Damodaran sanoi sunnuntaina vastauksena kyselyyn sitoumuksestaan ​​Paytmin kanssa. Hän sanoi, että paneelin jäsenet ovat ulkopuolisia neuvonantajia ja tällä hetkellä Paytm on tekemisissä RBI:n kanssa.

RBI pyysi 31. tammikuuta PPBL:tä (Paytm Payments Bank Ltd) lopettamaan lisätalletukset, luottotapahtumat tai lisäykset kaikilta asiakastileiltä, ​​ennakkoon maksetuilta instrumenteilta, lompakoilta, FASTagilta ja National Common Mobility Card -korteilta helmikuun 29. päivän jälkeen. keskuspankki pidensi määräaikaa maaliskuun 15. päivään. Paytm ilmoitti 9. helmikuuta Damodaranin johtaman ryhmän neuvoa-antavan komitean perustamisesta. Valiokunta perustettiin neuvomaan yhtiötä vaatimustenmukaisuuden vahvistamisessa ja sääntelykysymyksissä.

Intian kirjanpitäjien instituutin (ICAI) entinen presidentti MM Chitale ja Andhra Bankin entinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja R Ramachandran ovat myös osa Damodaranin johtamaa paneelia. Sillä välin Reserve Bank pyysi perjantaina National Payments Corporation of Indiaa (NPCI) tutkimaan mahdollisuutta siirtää Paytm Payments Bankin asiakkaat, jotka käyttävät UPI-kahvaa @paytm 4–5 muuhun pankkiin, jotta estetään mahdolliset häiriöt maksuekosysteemi.

Damodaran puhui erään hänen entisen kollegansa kokoaman elämäkertansa ”The Kurmeric Latte” julkaisun yhteydessä. Tilaisuuden paneelikeskustelussa, kun häneltä kysyttiin hänen näkemyksiään Sebin toiminnasta tällä hetkellä, Damodaran sanoi, että pääomamarkkinoiden sääntelijällä on kaistanleveysongelmia sen käsiteltävien asioiden suuren määrän suhteen.

”Sebillä on valtava haaste. Kaistanleveys näyttää riittämättömältä ratkaista monia ongelmia, joita heidän on ratkaistava. Tässä prosessissa joskus tuntuu, että he purevat enemmän kuin pystyvät pureskelemaan”, Damodaran sanoi.

Kirja, jonka kuratoi entinen Tripura cadre IAS:n virkamies Dinesh Tyagi, joka toimi viimeksi CSC E-Governancen toimitusjohtajana. Kirjassa on panoksia Damodaranin entisiltä kollegoilta, mukaan lukien entinen kaivossihteeri Sushil Kumar. Kirjassa mainitaan myös ”uhat”, jotka Damodaran sai hänen ollessaan tiedotus- ja yleisradioministeriön yhteissihteerinä joidenkin hänen tekemiensä päätösten vuoksi.

Samankaltaiset artikkelit