Tips Industries ilmoittaa 37,2 miljoonan rupian osakkeiden takaisinostosta 21,3 prosentin palkkiolla – Market News

Tips Industries share buyback. Tips Industries share price today.

Äskettäin keskiviikkona pidetyssä hallituksen kokouksessa Tips Industries on antanut vihreää valoa osakkeidensa takaisinostolle. Yhtiö suunnittelee ostavansa enintään 5,95 miljoonaa osaketta, joiden yhteisarvo on 37,2 miljoonaa rupiaa. Takaisinostohinnaksi on asetettu 625 rupiaa osakkeelta, mikä edustaa huomattavaa 21,3 prosentin preemiota tiistain päätöskurssiin verrattuna.

Osakkeiden takaisinoston täsmäytyspäivä ei ole vielä päätetty. Takaisinosto toteutetaan ostotarjousreitillä, jossa yhtiö ilmoittaa kiinteän hinnan, jolla se aikoo ostaa osakkeita takaisin olemassa olevilta osakkeenomistajilta.

Merkittävä musiikkisisältöyhtiö Tips Industries koki joulukuun vuosineljänneksen aikana huomattavan 72 prosentin nettovoiton kasvun ja oli 35 miljoonaa rupiaa edelliseen vuoteen verrattuna. Saman ajanjakson liikevaihto oli 65 miljoonaa ruplaa, mikä on 27 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.

Merkittävä kehitys oli joulukuussa, kun noin 85,82 lakh osaketta, mikä vastaa 6,7 ​​prosenttia yhtiön omasta pääomasta, vaihtoi omistajaa ryhmäkaupoissa keskimääräiseen hintaan 344 Rs osakkeelta. Kaupan kokonaisarvo oli noin 299 miljoonaa ruplaa.

On syytä mainita, että huhtikuussa 2023 Tips Industries toteutti osakejaon jakamalla yhden 10 Rs:n osakkeen 10 osakkeeksi, joista kukin oli 1 Rs.

Keskiviikon 28. helmikuuta päätöskurssilla Tips Industriesin osakkeet päätyivät hintaan 499,90 Rs kappaleelta, mikä merkitsee 2,82 prosentin laskua. Tästä huolimatta osake on osoittanut vahvaa kehitystä, noussut 17,11 % viimeisen kuukauden aikana, 54,41 % viimeisen kuuden kuukauden aikana ja vaikuttavat 235,61 % viimeisen vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit