RBI sallii BoB:n ohjata asiakkaita mobiilisovellukseen – Banking & Finance News

bank of baroda, bob, bank of baroda fund raising, tier-II bonds

Suurena helpotuksena Bank of Barodalle, Reserve Bank of India (RBI) on poistanut Bob World -mobiilisovelluksensa rajoitukset, mikä tasoittaa tietä julkisen sektorin lainanantajalle pääsyyn asiakkaille digitaalisesti. Pankkialan sääntelyviranomainen oli 10. lokakuuta viime vuonna pyytänyt lainanantajaa keskeyttämään asiakkaiden pääsyn Bob Worldiin valvontasyistä.

”RBI välitti pankille 8. toukokuuta 2024 päivätyssä kirjeessään päätöksensä poistaa yllä mainitut Bob Worldin rajoitukset välittömästi, koska pankki voi ottaa asiakkaita Bob World -sovelluksen kautta sovellettavien ohjeiden mukaisesti. ja voimassa olevat lait/määräykset”, pankki sanoi BSE:lle jättäessään.

”Pankki jatkaa nyt uusien asiakkaiden ottamista mukaan Bob World -sovellukseen”, se lisäsi. RBI:n pankkia vastaan ​​ryhdyttiin raporttien jälkeen, jonka mukaan pankin työntekijät käyttivät useiden asiakkaiden vahvistamattomia matkapuhelinnumeroita lisätäkseen rekisteröitymistä Bob Worldiin. Bank of Baroda oli kiistänyt nämä raportit pitäen niitä virheellisinä.

”Pankki on edelleen sitoutunut varmistamaan säännösten noudattamisen ja noudattamisen”, sanoi Bank of Baroda.RBI:n lykkäys sen jälkeen, kun pankki toteutti useita korjaavia toimenpiteitä, mukaan lukien digitaalijohtajan erottaminen. Pankkialan sääntelyviranomainen poisti viime viikolla Bajaj Financen rajoitukset, jotka koskevat sanktioita ja lainojen maksamista eCOM:n ja Insta EMI Cardin kautta.

RBI kielsi 24. huhtikuuta Kotak Mahindra Bankia ottamasta uusia asiakkaita verkko- ja mobiilipankkikanaviensa kautta ja myöntämästä uusia luottokortteja havaittuaan vakavia puutteita ja laiminlyöntejä yksityisen lainanantajan tietotekniikan (IT) riskeistä. ja tietoturvallisuuden hallinta. Pankkialan sääntelyviranomainen on myös ryhtynyt toimiin Paytm Payments Bankin, IIFL Financen ja JM Financial Productsin osalta viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Samankaltaiset artikkelit