Akshaya Tritiya Gold Offers 2024: Tutustu näiden kulta- ja timanttikorujen erikoistarjouksiin ja tarjouksiin.

Akshaya Tritiya Gold Offers 2024: Check out exclusive deals from these jewellers on gold jewellery

Akshaya Tritiya, joka tunnetaan myös yleisesti nimellä Akha Teej tai Akti, on vuosittainen kevätjuhla, jota vietetään Shukla Pakshan 3. päivänä tai '3. Tithi'nä Vaisakhan kuussa. Sillä on valtava merkitys, sillä sitä pidetään yhtenä Intian suotuisimmista päivistä ja se symboloi vaurautta. Tänä vuonna Akshaya Tritiyaa vietetään 10. toukokuuta 2024.

Miksi ihmiset ostavat kultaa Akshaya Tritiyasta?

Tämä päivä merkitsee uuden syklin alkua, jossa uusien esineiden, kuten korujen tai muiden arvoesineiden ostamisen uskotaan tuovan kestävää omaisuutta. Akshaya Tritiyan yhteydessä ihmiset ostavat yleensä kullasta, timanteista tai jalokivistä valmistettuja koruja. Sanotaan, että Akshaya Tritiyasta ostetut tuotteet pysyvät kanssasi ikuisesti. Myös jalometalleista valmistettujen tavaroiden ostamisen uskotaan tuovan onnea ja vaurautta.

Kuten joka vuosi, korukauppiaat yrittävät houkutella asiakkaita houkuttelevilla tarjouksilla ja alennustarjouksilla koruihinsa tänä vuonna myös Akshaya Tritiyassa. Katso nämä tarjoukset joistakin korumerkeistä Akshaya Tritiya -tapahtumassa, kuten heidän verkkosivuillaan mainitaan:

Joyalukkas Akshaya Tritiya tarjoaa

Tunnettu jalokivikauppias Joyalukkas on julkaissut asiakkailleen erikoistarjouksia Akshaya Tritiyan kunniaksi. Se tarjoaa ilmaisen 1 000 Rs:n lahjakortin vähintään 50 000 Rs:n arvoisten kultakorujen ostoon, ja tarjous on voimassa 3.5.–12.5.2024. Lisäksi kultaseppä tarjoaa ilmaisen 500 Rs:n lahjakortin ostaessaan hopeakoruja, joiden arvo on vähintään 10 000 rupiaa.

Asiakkaat saavat myös ilmaisen 2 000 Rs:n lahjakortin timanttien, leikkaamattomien timanttien ja arvokkaiden korujen ostamiseen vähintään 50 000 Rs. Tämä tarjous on voimassa 26.4.-12.5.2024.

Jalokivikauppias lopettaa kampanjan ja lähettää lahjakortin asiakkaan sähköpostiosoitteeseen palautusikkunan sulkeuduttua ja sen voimassaoloaika on 15.5.-5.11.2024. Nämä tarjoukset ovat voimassa vain Joyalukkas India -verkkosivuilla tehdyissä ostoksissa. .

Malabar Golds Akshaya Tritiya tarjoaa

Kuuluisa korumerkki Malabar Golds tarjoaa jopa 25 % alennuksen kultakorujen valmistusmaksuista Akshaya Tritiyan yhteydessä. Tämä tarjous on voimassa 27.4.-12.5.2024. Brändi tarjoaa myös jopa 25% alennuksen timanttikorujen ostosta.

Tarjous on voimassa vain ostaessasi koruja sen verkkokorukaupan ja Malabar Goldsin verkkosivuilta. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai alennuskuponkeihin verkkosivuston tietojen mukaan. Malabar Goldsin tarjous ei ole voimassa kultakolikoiden, pasianssin, kellojen tai lahjakorttien ostoon.

SBI-luottokorttiasiakkaat saavat 5 % käteispalautuksen vähintään 25 000 Rs:n arvoisesta tapahtumasta. Maksimicashback on 2 500 Rs per kortti. Tämä tarjous on voimassa 1.–10. toukokuuta 2024 tehtyihin ostoihin. Tätä Malabar Goldsin korttitarjousta ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai alennuskuponkeihin. Tarjous on voimassa Malabar Gold and Diamonds Storessa, verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Tanishq Akshaya Tritiya tarjoaa

Tatan korubrändi Tanishq tarjoaa 20 % alennuksen kultakorujen valmistusmaksuista ja timanttikorujen arvosta. Tämä tarjous on voimassa 2.5.-12.5.2024.

Mellora Akshaya Tritiya tarjoaa

Arkikäyttöön edullisia ja trendikkäitä koruja valmistava Mellora tarjoaa asiakkailleen Akshaya Tritiyan tilaisuudessa 25 % alennuksen timantti- ja jalokivikorujen ostosta.

Samankaltaiset artikkelit