Waaree perustaa 1 miljardin dollarin aurinkopaneelitehtaan Yhdysvaltoihin

solar

Waaree Energies, maan suurin aurinkomoduulien valmistaja, aikoo investoida jopa miljardi dollaria seuraavien neljän vuoden aikana rakentaakseen Texasiin, Yhdysvaltoihin, tehtaan, joka tuottaa 5 gigawattia (GW) aurinkokennoja ja paneeleja.

Valmistuttuaan siitä tulee yksi suurimmista aurinkomoduulien tuotantolaitoksista Yhdysvalloissa, yhtiö sanoi torstaina. Teksasin Brookshiressa sijaitsevalla laitoksella on alustava kapasiteetti valmistaa 3 GW aurinkomoduuleja vuosittain vuoden 2024 loppuun mennessä. Waaree lisää myös integroidun Yhdysvalloissa valmistetun aurinkokennolaitoksen, jonka odotetaan olevan käytössä viimeistään 2025. Kaiken kaikkiaan Waareen uuden laitoksen odotetaan luovan täydellä kapasiteetilla yli 1 500 työpaikkaa Yhdysvaltoihin. Waareella on jo merkittävä asema Yhdysvaltain aurinkoenergiamarkkinoilla.

Tähän mennessä se on toimittanut yli 4 GW moduuleja nykyisestä Intian laitoksestaan ​​yhdysvaltalaisille asiakkaille. Sen USA:n laajeneminen hyötyy pitkäaikaisesta toimitussopimuksesta SB Energyn kanssa. Se on johtava ilmastoinfrastruktuuri- ja teknologia-alusta, jossa käytössä on yli 2 GW aurinkoenergiaa, 1 GW rakentamisessa ja toinen yli 15 GW aurinkoenergiaa ja varastointia kehitteillä kaikkialla Yhdysvalloissa. Waaree toimittaa useita GW aurinkomoduuleita SB Energylle seuraavan viiden vuoden aikana vuonna 2024 valmistuvan laitoksen käyttöönoton jälkeen.

”Yhdessä SB Energyn missio- ja asemayhtiön kanssa Waaree edistää aurinkoenergian valmistusekosysteemiä Texasissa, osavaltiossa, joka on ottanut johtavan aseman puhtaan energian valmistuksessa.” Waaree Energiesin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Hitesh Doshi sanoi.

Suurin osa näiden aurinkomoduulien valmistuksessa käytettävistä tärkeimmistä komponenteista hankitaan kotimaassa, mikä on osittain mahdollista inflaation vähentämislain ansiosta”, sanoi Sunil Rathi, Waaree Solar Americas Inc:n hallituksen jäsen. ”Asettamalla uuden laitoksen Houstonin alueelle , Waaree tuo kriittisiä teknologioita, jotka lisäävät Amerikan aurinkoenergian tuotantoa vähentäen riippuvuutta ulkomaisista lähteistä ja tukevat vahvoja työpaikkoja Yhdysvalloissa. Olemme sitoutuneet Yhdysvaltoihin ja sen kasvavaan puhtaan energian kysyntään. hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit