InsuranceDekho näyttää keräävänsä yli 50 miljoonaa dollaria 650-700 miljoonan dollarin arvolla

InsuranceDekho, InsuranceDekho revenue, InsuranceDekho news, InsuranceDekho outlook,

InsuranceDekho aikoo kerätä yli 50 miljoonaa dollaria B-sarjan rahoituksesta noin 650-700 miljoonan dollarin arvosta. Vakuutusyhtiö aikoo kerätä yli 50 miljoonaa dollaria uusilta ja olemassa olevilta sijoittajilta seuraavien kahden-kolmen kuukauden aikana 650-700 miljoonan dollarin arvolla, markkinalähteet kertoivat FE:lle.

Yritykselle lähetetty sähköposti jäi vastaamatta lehdistön aikaan.

Yhtiö keräsi tämän vuoden helmikuussa 150 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituksesta, joka koostui oman pääoman ja velan yhdistelmästä. Goldman Sachs Asset Management ja TVS Capital Funds johtivat osakekierrosta.

Äskettäisessä haastattelussa InsuranceDekhon toimitusjohtaja ja perustaja Ankit Agrawal kertoi FE:lle, että vakuutusyhtiö on valmis ostamaan pieniä alueellisia välittäjiä ja teknologiayrityksiä.

Gurugramin pääkonttorissa oleva insurtech-pelaaja osti tänä tilivuonna kaksi yritystä – Verakin, Mumbaissa toimivan pk-yritysten vakuutusjakelijan ja IRSS:n, Gujaratissa toimivan vakuutusjakelijan.

Vuonna 2017 toimintansa aloittava yhtiö on ottanut käyttöön laajasti kolme kasvustrategiaa – jalanjäljen syventäminen, uusien liiketoimintalinjojen avaaminen ja työvoiman lisääminen.

Se aikoo olla läsnä yli 300 kaupungissa tällä hetkellä 150 kaupungissa. Tällä hetkellä yrityksellä on noin 1 500 työntekijää ja se harkitsee lisää työntekijöitä. Lisäksi se aikoo kaksinkertaistaa agenttien määrän noin 200 000:een.

Yhtiö aikoo lopettaa kuluvan tilikauden vuositasolla 5 000 miljoonan rupiaa ja kaksinkertaistaa liiketoiminnan. ”Meidän pitäisi toivottavasti saavuttaa noin 4 000 miljoonan rupian palkkio koko vuoden perusteella”, toimitusjohtaja sanoi.

Viime tilikauden aikana yhtiö maksoi 1 938 miljoonaa ruplaa. Se poistui tilikaudelta 23 vuositasolla, joka oli 3 000 miljoonan rupiaa. InsuranceDekho pyrkii kääntymään voitolliseksi kuluvan tilikauden loppuun mennessä.

Samankaltaiset artikkelit