Nifty pysyy laskussa lyhyellä aikavälillä; Prism Johnson ja Quess Corp ostettavien osakkeiden joukossa – CaFE Invest News

Top stocks to buy this week

Kirjailija: Subash Gangadharan

Nifty pysyy lyhyen aikavälin laskutrendissä ja on tehnyt alempia toppeja ja alempia alaosia viime viikkoina. Muutaman viime istunnon aikana on nähty terve toipuminen, ja Nifty käy nyt kauppaa hieman edellisen heilahduskorkeuden 22205 alapuolella.

Lähes 22205:n yläpuolella kääntää nykyisen laskutrendin ja asettaa Niftyn siirtymään korkeammalle ja testaamaan sen käyttöiän huippuja 22527. Myös useimmat sektoriindeksit osoittavat vahvuutta, mikä lisää nousun todennäköisyyttä.

Osta Prism Johnson (177.85): | Tavoite Rs. 192 | Stop-loss 169 ruplaa

Osake on 27. maaliskuuta 2024 irtautunut viimeaikaisesta kaupankäyntialueestaan ​​keskimääräistä suurempien volyymien taustalla. Tämä läpimurto tapahtui sen jälkeen, kun osake on tehnyt kaksoispohjan 163 tason ympärillä. Osakkeella käydään nyt kauppaa 20 ja 50 päivän SMA:n yläpuolella, ja momentilukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat nousussa, mikä viittaa osakkeen mahdolliseen nousutrendin kääntymiseen.

Osta Quess Corp (516): | Tavoite Rs. 545 | Stop-loss 495 rupiaa

Osakekurssi on muodostanut nousevan kaksoispohjamuodostelman lähellä 464 tasoa ja kääntynyt pohjoiseen 200 päivän EMA:sta. Osake näyttää olevan ylimyyty kaaviossa ja RSI-oskillaattori on myös antanut murtauman noin 50 tasolta, mikä on rohkaisevaa. Alemmalla aikavälillä osakekurssi on noussut korkeampaan ylä- ja alaosaan, mikä viittaa nousutrendin kääntymiseen.

Samankaltaiset artikkelit