Katsottavat osakkeet: ITC, JSW Steel, Baja Auto, Wipro, Indigo – Market News

stocks to watch

GIFT Nifty kävi 19 570,5:ssä, laskussa 23 pistettä eli 0,12 %, mikä viittaa negatiiviseen avaukseen kotimaisilla indekseillä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex torstaina. Aiemmin keskiviikkona NSE Nifty 50 putosi 140,40 pistettä eli 0,71 % ja asettui 19 671,10:een, kun taas BSE Sensex -indeksi putosi peräti 551,07 pistettä 65 877,02:een.

”Intian markkinoilla syntyi voitonvarausta heikkojen globaalien tunnelmien ja Lähi-idän jännitteiden kärjistymisen vauhdittamana. Jännitteen äkillinen nousu on johtanut energian hintojen epävakauteen; Brent-hinnat nousivat nopeasti yli 92,5 dollaria päivän sulkemisaikaan mennessä. Vaikka Yhdysvaltain joukkolainojen tuotot asetettiin varovasti, odotellessa FED-puheenjohtajan puhetta”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

”IT- ja finanssisektorin ensimmäiset toisen vuosineljänneksen tulospettymykset ovat saattaneet herättää huomiota kotimarkkinoilla. Kaikkien näiden tekijöiden oletetaan olevan polvi-reaktiota, koska kokonaisnäkymät kotimarkkinoilla ovat vakaat, ja sitä tukevat hyvä Q2-tulosennuste ja suotuisa finanssiasema”, Vinod Nair lisäsi.

Osakkeet katsottavaksi 19.10.2023

ITC

Keskeinen bluechip ITC julkistaa toisen vuosineljänneksen tuloksensa tänään. Robus savuke-, FMCG- ja hotelliliiketoiminnan kasvu auttaa todennäköisesti yritystä saavuttamaan terveen kasvun.

Anushi Vakharia, tutkimusanalyytikko, StoxBox odottaa ITC:n raportoivan savukeliiketoimintansa volyymien kasvusta yksinumerotasolla sen segmentin pohjalta, joka raportoi markkinaosuuden kasvusta ja innovaatioista. ”Odotamme kuitenkin elokuussa ilmenneen yleisen heikon monsuunin, odotamme tämän kasvuvauhdin olevan vaimeaa. Samaan aikaan odotamme GP- ja EBITDA-marginaalien kasvavan 100-150 bps:n välillä tärkeimpien raaka-aineiden hintojen putoaessa aikaisemmalta tasoltaan ja keskittyvän enemmän palkkioihin. Tärkeä kehityssuunta, johon kannattaa pysyä valppaana, on yhtiön näkymät maatalousliiketoiminnalleen, joka on paineen alaisena ja hidastaa yrityksen yleistä kasvua sen jälkeen, kun hallitus on päättänyt rajoittaa vehnän ja riisin vientiä”, Vakharia lisäsi.

HUL

Myös FMCG:n suuri HUL julkistaa numeronsa – marginaaleihin vaikuttavat hintaiskut ja inflaatiovaikutus myyntiin ovat keskeisiä painopistealueita markkinoiden odottaessa Q2-numeroita.

JSW terästä

Q2-luvut ovat keskiössä. Yhtiön realisaatiot ja marginaalit ovat asia, johon markkinat keskittyvät viime aikojen hyödykkeiden hintojen muutosten vuoksi.

Bajaj Auto

Bajaj Auto suunnittelee kuutta uutta päivitystä ja lanseerausta seuraavan kuuden kuukauden aikana, ja iot raportoi 20 % voitosta ja 6 % liikevaihdon kasvusta Q2:lla. Kaksipyöräinen suuri ylitti Rs 2000 crore EBITDA-rajan ensimmäistä kertaa tällä vuosineljänneksellä. Marginaalit kasvoivat 260 bps edellisvuodesta ja tämä kattoi sähköskootteriliiketoiminnan kasvavaan liiketoimintaan tehtävistä investoinneista aiheutuneen vastuksen. Keskittyminen premium-brändeihin ja uusiin lanseerauksiin tässä tilassa oli avaintekijä. Yhtiö toimitti 8 000 yksikköä Triumph-pyöriä toisen vuosineljänneksen aikana ja aloittaa pyörien viennin lokakuun lopulla, ja sekä Speed ​​400:lla että Scrambler 400X:llä on merkittävä jonotuslista.

Wipro

Wipron poistuminen laski syyskuun neljänneksellä 15,5 prosenttiin kesäkuun 17,3 prosentista. Wipron käyttöaste on parantunut 84,5 %:iin syyskuun neljänneksellä. Yhtiö ilmoitti maksavansa työntekijöilleen 80 prosentin muuttuvaa palkkaa toisella vuosineljänneksellä. Se osoitti myös, että he eivät ehkä mene kampukselle palkkaamaan tänä vuonna.

Apollon sairaala, SAIL

Chennain pääkonttorissa toimiva Apollo Hospitals ilmoitti keskiviikkona käynnistävänsä ensimmäisen multi-super-erikoissairaalansa Rourkelaan yhteistyössä Intian teräsviranomaisen (SAIL) kanssa.

Indigo

Kaikki lentoyhtiöiden osakkeet, erityisesti IndiGo ja Spicejet, olisivat huomion kohteena, sillä Air India Express sanoo aikovansa kaksinkertaistaa markkinaosuutensa kotimarkkinoilla noin 15 prosenttiin nykyisestä 7-8 prosentista, joka käsittää pääasiassa AirAsia Indian Air Indiasta lähtien. Express on enimmäkseen kansainvälisillä lennoilla.

Shriram Finance

Vuorovaikutuksessa FE:n kanssa Shriram Financen varapuheenjohtaja Umesh Revankar on kertonut, että pankkisektorin ulkopuoliset rahoitusyhtiöt (NBFC) ovat kirjoittaneet Intian keskuspankille (RBI) saadakseen selvyyttä luottokorttien myöntämistä koskevista normeista. Huhtikuussa 2022 RBI sanoi, että NBFC:t voivat päästä luottokorttiliiketoimintaan vain etukäteisluvalla.

Samankaltaiset artikkelit