”Katso lähes 2 prosentin luottokustannus 24 vuoden loppuun mennessä” – Banking & Finance News

banking

Yksityisen sektorin lainanantaja Bandhan Bank odottaa luottokustannusten paranevan lähes 2 prosenttiin kuluvan tilikauden loppuun mennessä kesäkuun lopun 2,5 prosentista, MD & CEO CS Ghosh kertoo Piyush Shuklalle haastattelussa. Ghosh jakaa liiketoimintaohjeita nykyisestä finanssipolitiikasta ja näkemyksensä talousjohtajan ja sääntöjen noudattamisesta vastaavan johtajan viimeaikaisista eroista pankista. Muokatut otteet:

Tilikauden ensimmäisellä puoliskolla on aina kausiluonteinen vaikutus, ja sen mukaisesti tapahtuu joitain lipsahduksia. Jos verrataan nykyisiä lukuja (GNPA) viimeiseen vuosineljännekseen, se on hyvin marginaalinen kasvu. Kuluvan tilikauden aikana toivomme luottokustannusten olevan 2 % plus 20 peruspistettä.

Maa on erittäin suuri ja monet ihmiset tarvitsevat rahaa. Vaikka kyseessä on pieni lippukokoinen laina ja heidän tavoittaminen on erittäin haastavaa, olemme jo kehittäneet asiantuntemusta pankissa mikrorahoitusyhtiönä ensin ja sen jälkeen. Pankki on siis erittäin iloinen voidessaan jatkaa tämän segmentin kasvua muiden mukana

Olemme tyypillisesti nähneet nopeampaa luotonannon kasvua tilikauden toisella puoliskolla, ei ensimmäisellä puoliskolla. Syyskuussa tähän mennessä havaitsemamme trendin mukaan tänä tilivuonna voidaan saavuttaa 20 % vuositasolla (yoY) luotonannon kasvu.

Talletusten kasvu on aina linjassa luottojen kasvun kanssa. Haluamme pitää luotto-talletussuhteen (CD) 96-97 % tasolla. Tältä pohjalta luotonannon kasvu tasaantuu.

Pankin alusta lähtien olemme aina keskittyneet CASA- ja vähittäistalletuksiin. Meillä on hyvä franchising, joka on auttanut CASA:n kasvua. Alueellisesti haluaisimme tavoittaa enemmän ihmisiä. Avaamme siis lisää toimipisteitä. Tällä hetkellä meillä on 1600 konttoria, jotka nousevat 1700:aan tänä tilivuonna. Ja jatkossa jokainen julkaisu avaa noin 120-150 konttoria. Tämä auttaa meitä jatkamaan tämäntyyppistä CASA-kasvua pankissa.

Jos näet viimeisen neljänneksen aikana, se oli 36 prosentin alueella. Tällä vuosineljänneksellä se on noussut 2,5 prosenttia. Joten toivon, että tämän tilikauden loppuun mennessä se saavuttaa 40 prosenttia.

Siellä on vain talousjohtaja (joka on lähtenyt). Ja pankki on parhaillaan rekrytoimassa uutta talousjohtajaa. Aina kun heidät nimitetään, ilmoitamme. Tämän lisäksi kaikki ylimmän johtoryhmän jäsenet työskentelevät kanssamme. Ja he ovat erittäin sitoutuneita työhön.

Ei, se on käsittelyssä.

Samankaltaiset artikkelit