Zee Learn ilmoittaa brändimuutoksesta – Brand Wagon News

The brand transformation is aimed at nurturing the next generation and making them future-ready

Zee Learn ilmoitti yritysbrändinsä uudistamisesta. Muuntunut avatar on valmis muokkaamaan koulutusmaisemaa ja tarjoamaan opiskelijoille, vanhemmille ja yhteisölle oppimiskokemuksen.

”Zee Learn -brändin uudistaminen on keskeinen hetki koulutusmatkallamme. Olemme omistautuneet tarjoamaan koulutusta, joka ei vain varusta opiskelijoillemme tietoa, vaan myös antaa heille mahdollisuuden olla luottavaisia, kriittisiä ajattelijoita, jotka vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan. Asetamme lapsen ihmisoikeudet etusijalle osana ”What’s Right for the Child” (WRFC) -eetostamme. Hoidamme ja muokkaamme mieliä luokkansa parhaiden ikään sopivien progressiivisten opetussuunnitelmiemme avulla”, Manish Rastogi, Zee Learnin kokopäiväinen toimitusjohtaja.

Brändimuutoksen tavoitteena on kasvattaa seuraavaa sukupolvea ja tehdä heistä valmiita tulevaisuutta varten. Kehittyvänä yrityksenä yhtiö pyrkii laajentumaan uusille markkinoille tarjontaansa muuttamalla yleistä strategista lähestymistapaa. Brändin uudistamisella varmistetaan, että yrityksen brändikuva on linjassa organisaation nykytilan ja tavoitteiden kanssa. Yhtiön mukaan uusi brändi-identiteetti auttaa saamaan yleisönsä uudelleen mukaan luomalla innostusta ja kiinnostusta brändiä kohtaan.

”Kidzeen rebrändäys toteutettiin alan muuttuvat ajat ja vaatimukset huomioon ottaen. Olemme sitoutuneet juurruttamaan lapsillemme taitoja, tietoja ja arvoja antaaksemme heille sisäisen äänen 2000-luvulle. Uudessa kasvuvaiheessa emme ainoastaan ​​suunnittele laajentumista Intiaan, vaan aiomme vahvistaa jalanjälkeämme edelleen muissa maissa. Oppimisympäristömme mahdollistaa jokaisen lapsen oppimismielen kasvattamisen, ja olemme ottaneet käyttöön innovatiivisen ja monipuolisen opetussuunnitelman, joka yhdistää uusimmat koulutustrendit ja -menetelmät. Tämä varmistaa, että opiskelijat saavat koulutuksen, joka ei ole vain akateemisesti tiukkaa, vaan myös käytännöllistä ja vastaa todellisia vaatimuksia”, sanoi Himanshu Yagnik, Zee Learnin COO.

Zee Learn on sitoutunut varmistamaan laadukkaan koulutuksen saatavuuden tarjoamalla palvelujaan yli 600 kaupungissa, joissa on yli 1900 Kidzee-esikoulukeskusta Intiassa ja sen ulkopuolella.

Samankaltaiset artikkelit