RuPay-luottokorttien markkinaosuus 10 % vuonna 24: Kiwi-raportti – Pankki- ja rahoitusuutiset

rupay cards, credit cards, mdr, merchant discount rate, banking

UPI-alustan Kiwi-luottoraportin mukaan RuPay-luottokorttien markkinaosuus nousi 10 prosenttiin vuonna 24 3 prosentista vuonna 23.

Raportti osoitti, että yli 100 miljoonan rupian arvoisten UPI-tapahtumien luottokorttitapahtumia tapahtuu Kiwin alustalla kuukausittain. Noin 75 prosenttia näistä tapahtuu pienkauppiailla. Raportin mukaan UPI-maksujen kauppiaiden hyväksymispisteiden laaja verkosto yhdistettynä maksamisen helppouteen on johtanut UPI:n luottokorttien kasvuun viimeisen 12 kuukauden aikana.

Intian keskuspankin tietojen mukaan UPI-maksuja varten on huhtikuussa noin 320 miljoonaa kauppiaan hyväksymiskontaktia, mikä on paljon enemmän kuin yhdeksän miljoonaa luottokorttimaksuun käytettävissä olevaa myyntipistepäätettä.

Luottokortin käyttö UPI:ssä oli suurin 26-40-vuotiaiden ikäryhmässä. Kaiken kaikkiaan 25–60-vuotiaiden ikäryhmän osuus UPI-käyttäjien luottokorteista oli 91 prosenttia. Nämä käyttäjät käyttävät keskimäärin yli 22 000 kuukaudessa näihin tapahtumiin. Keskimääräinen maksutapahtumien määrä luottokortilla UPI:ssä on 21 kuukaudessa, mikä on neljä kertaa enemmän kuin perinteisellä fyysisellä luottokortilla.

Raportin mukaan ”Credit Cards on UPI” -käyttäjien keskimääräinen tapahtumakoko on ”1 125”, mikä on huomattavasti pienempi kuin perinteiset luottokorttitapahtumat, joiden keskimääräinen arvo on noin 4 000.

Päivittäistavaroihin, kiranakauppoihin, vaatteisiin ja elektroniikkaan, ruokaan ja ruokailuun käytettiin 55 % liiketoimista. Loput 45 % kuluista jakautuvat sähköiseen kaupankäyntiin, matkoihin, julkisiin palveluihin, polttoaineeseen, apteekkeihin, tiedot osoittivat.

”Olemme edelläkävijöitä Rupay-luottokorttien myöntämisessä, joten me Kiwissä olemme innoissamme nähdessämme Rupayn ”Credit Cards on UPI:n” nopean käyttöönoton ja käytön, erityisesti välttämättömiin kuluihin”, Mohit Bedi, Kiwin perustaja. ”Virtuaaliluottokorttien käsite on kasvanut eksponentiaalisesti. Lähes 20 sadasta maassa myönnetystä luottokortista on virtuaalisia luottokortteja.

Samankaltaiset artikkelit