NODWIN Gaming nimittää Ishaan Aryan myynti- ja kumppanuusjohtajaksi

Arya's leadership also contributed to The Esports Club's expansion into the Middle East and Southeast Asia.

NODWIN Gaming on nimittänyt Ishaan Aryan myynti- ja kumppanuusjohtajaksi. Arya tuo rooliin yli vuosikymmenen kokemuksen, koska hän oli aiemmin yksi The Esports Clubin perustajista. Hän on ollut mukana järjestämässä suuria peli- ja e-urheilutapahtumia Intiassa, mukaan lukien The Arena. Aryan johto vaikutti myös The Esports Clubin laajentumiseen Lähi-itään ja Kaakkois-Aasiaan.

NODWIN Gamingissa Arya keskittyy parantamaan yrityksen olemassa olevia IP-osoitteita, kuten BGMS, DreamHack India, NODWIN India Premiership, Valorant Challengers South Asia ja Comic Con India. Hänen tehtäviinsä kuuluu lisätä yleisön maailmanlaajuista sitoutumista näihin IP-osoitteisiin, kehittää uusia brändikumppanuuksia ja innovoida IP-osoitteita kasvun edistämiseksi peli-, e-urheilu- ja elämäntapasegmenteissä.

”Olen innoissani saadessani liittyä NODWIN Gamingiin osallistumaan heidän massiiviseen maailmanlaajuiseen peli-, e-urheilu- ja elämäntapatapahtumiin. Yhtenä maailman parhaista uuden aikakauden urheilumediaorganisaatioista NODWIN Gamingin visionäärinen lähestymistapa ja globaali tiekartta ovat aina olleet huippuluokkaa. Fantastisen tiimin rinnalla olen innokas hyödyntämään asiantuntemustani suurissa pelitapahtumissa ja julkaisijakumppanuuksissa nostaakseni yrityksen uusiin korkeuksiin”, Ishaan Arya, NODWIN Gamingin myynti- ja kumppanuusjohtaja, sanoi.

Yhtiö on laajentanut kattavuuttaan ostamalla Comic Con Indian ja hankkimalla 51 %:n osuuden singaporelaisesta mediayhtiöstä Brandedista.

”NODWINilla olemme ylpeitä siitä, että voimme rohkaista johtajiamme ottamaan vastuun liiketoiminnan eri osa-alueista. Itse perustajana Ishaan ei tuo vain runsaasti tietoa ja kokemusta, vaan se myös ajaa innovaatioita ja kasvua peli- ja viihde-segmenttien keskeisillä toimialoilla”, NODWIN Gamingin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Akshat Rathee sanoi.

Ishaan Arya, jolla on aikaisempi kokemus työskentelystä Comic Con Intian kanssa ja yhteistyötä alan johtajien, kuten NVIDIA, Intel, LG, Lenovon, Dellin, JBL:n ja Amazonin kanssa, tuo asiantuntemusta NODWIN Gamingiin. Hänen lisäyksensä tiimiin odotetaan myötävaikuttavan merkittävästi yhtiön pyrkimyksiin edistää innovaatioita ja edistystä peli- ja esports-sektoreilla.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit