Luottokorttipisteet: 5 parasta tapaa tehdä jokaisesta palkinnosta tärkeä

Credit Card Points: 5 best ways to make every reward count

Nykyään luottokorttien myöntäjät ovat yhdistäneet tuotteisiinsa useita ominaisuuksia houkutellakseen asiakkaita. Sinun ei kuitenkaan pidä langeta ominaisuuksiin, joita et aio käyttää. On tärkeää, että kun valitset luottokortin, se vastaa kulutustottumuksiasi ja tarpeitasi. Luottokortit tarjoavat palkintopisteitä sekä online- että offline-tapahtumiin sekä käteispalautus- ja matkaetuja. Pankkien jatkuvasti tuovan markkinoille uusia tuotteita ja lisäten uusia ominaisuuksia, kilpailu luottokorttipelaajien välillä on kiristynyt, mikä on viime kädessä johtanut parempiin palkkioihin ja etuihin asiakkaille.

Tässä on viisi tapaa saada kaikki irti luottokorttipalkkioistasi:

Valitse kortteja, jotka vastaavat kulutustottumuksiasi

Valitse aina kortteja, jotka sopivat elämäntyyliisi ja kulutustottumuksiisi. Koska kymmenet korttiyhtiöt tarjoavat tuhansia tuotteita, sinun tulee arvioida tarpeesi ja katsoa, ​​mikä kortti ansaitsee sinulle optimaaliset palkkiopisteet kulutustottumustesi perusteella. Esimerkiksi usein ruokailevien tulisi valita kortit, jotka tarjoavat käteiseteleitä ja käteispalautuksia ravintoloissa ruokailusta. Samoin usein matkustavat voivat ottaa kortteja, jotka tarjoavat lisäpisteitä tai rahaa takaisin matkakuluista.

Tiedä, miten pistejärjestelmä toimii palkkion maksimoimiseksi

Saat kaiken irti luottokorteistasi vain, kun ymmärrät paremmin, miten koko luottokorttipistejärjestelmä toimii. Eri korteilla on erilaisia ​​tapoja laskea palkintopisteitä. Jotkut noudattavat yksinkertaista palkkiojärjestelmää, kun taas toiset ovat hieman monimutkaisia ​​laskettaessa palkintopisteitä ja tarjottuja etuja. Kaiken tämän huomioon ottaen on tärkeää tietää, missä luottokorttikuluillasi voi olla eniten hyötyä. Asiakkaalle on aina hyvä, jos hän poimii kortteja helposti ymmärrettävällä palkitsemispistejärjestelmällä, sillä sen avulla saat helpommin eniten hyötyä.

Tutustu palkintoluetteloon

Tutustu eri luottokorttien palkintoluetteloon ymmärtääksesi käytettävissä olevat lunastusvaihtoehdot. Jotkin kortit tarjoavat lahjakortteja jokapäiväiseen kulutukseen, kun taas toiset tarjoavat pääsyn premium-tuotteisiin. Valitse mieltymyksiisi ja tarpeisiisi sopiva kortti luettelosta. Useimmat pankit tarjoavat pääsyn luottokorttipalkkioluetteloihinsa verkkosivustoillaan, mukaan lukien eksklusiiviset yhteistuoteluettelot valittujen kumppaneiden ja kauppiaiden kanssa.

Ajoita lunastukset oikein

Pidä silmällä luottokorttiyhtiösi kanssa yhteistyössä toimivien kauppiaiden erikoistarjouksia ja tarjouksia. Palkintopisteiden lunastamisen ajoittaminen kampanjoiden aikana voi ansaita sinulle bonuspalkintoja, alennettuja lunastushintoja ja eksklusiivisia tarjouksia. Suunnittele lunastukset huolellisesti maksimoidaksesi näiden tarjousten edut.

Käytä korttiasi laskujen maksamiseen ja maksa täysimääräisesti kuukausittain

Tee siitä tapana käyttää luottokorttiasi laskujen maksamiseen ja jokapäiväisiin ostoihin maksimoidaksesi palkintopisteesi. Mutta ole myös varovainen ja vältä ylikulutusta pelkästään palkintojen ansaitsemiseksi. Sinun tulee maksaa koko saldosi kuukausittain, jotta vältyt velkojen kertymiseltä. Vaikka pyörivä saldo voi ansaita sinulle palkintopisteitä, se johtaa usein luottokorttikorkomaksuihin.

Noudattamalla näitä viittä vinkkiä voit optimoida luottokorttipalkkiosi ja saada kaiken irti jokaisesta ansaitsemastasi pisteestä. Huolellisen suunnittelun ja vastuullisen käytön ansiosta saat säännöllisesti jännittäviä palkintoja, kuten käteispalautuksia, alennuksia, kuponkeja ja muita tarjouksia.

Samankaltaiset artikkelit