HDFC AMC tuo uuden osakerahastojärjestelmän lääke- ja terveydenhuoltoteemaan. Tarkista tiedot

HDFC Pharma and Healthcare Fund

HDFC Asset Management Company (AMC) HDFC Mutual Fundin sijoituspäällikkö on käynnistänyt HDFC Pharma and Healthcare Fundin. AMC sanoi lausunnossaan, että HDFC Pharma and Healthcare Fund on avoin osakeohjelma, joka sijoittaa lääkkeisiin ja terveydenhuoltoon liittyviin yrityksiin alhaalta ylöspäin suuntautuvalla osakkeiden valinnassa.

Uusi rahastotarjous avattiin tänään (14.9.2023) ja päättyy 28.9.2023.

HDFC Pharmaa ja Healthcare Fundia hallinnoi Nikhil Mathur, joka on myös HDFC AMC:n vanhempi osakeanalyytikko. Rahasto pyrkii sijoittamaan salkunsa ytimen (> 80 %) lääke- ja terveydenhuoltoalan yrityksiin. Tämä sisältää perustoimialat, kuten lääkkeet, sairaalat, terveydenhuollon palveluntarjoajat, terveydenhuollon tutkimuksen, terveydenhuollon analyysit ja teknologian sekä lääketieteelliset laitteet ja tarvikkeet.

Rahasto pyrkii sijoittamaan yrityksiin, jotka toimivat maallisessa kasvusegmentissä ja/tai saavat markkinaosuutta järjestäytymättömästä organisaatioon siirtymisestä, erinomaisesta toteutuksesta, mittakaavasta, teknologian paremmasta käyttöönotosta jne.

Miksi Pharma and Healthcare -teema?

AMC sanoi, että lääke- ja terveydenhuoltoteema tarjoaa ainutlaatuisen tarjouksen, joka hyötyy kotimaisten terveydenhuoltokulujen kasvusta ja tuotannon johtajuudesta globaaleilla markkinoilla.

”Yksityinen terveydenhuoltomenot ovat kasvaneet ripeästi viime vuosina, mutta liikkumavaraa on huomattavan paljon, koska terveydenhuoltomenojen osuus BKT:sta on edelleen alhainen verrattuna muihin nouseviin ja kehittyneisiin talouksiin”, AMC sanoi.

Lisäksi elinajanodote, muuttuvat sairausmallit, suurempi ikääntyneiden osuus ja vakuutusten hankkiminen lisäävät kotimaisia ​​terveydenhuoltomenoja pitkällä aikavälillä, se lisäsi.

Lausunnon mukaan Intialla on ainutlaatuinen asema olla ”maailman apteekki”, jota vauhdittavat rokotteiden ja muiden lääkkeiden toimitukset Covid-19-pandemiaa varten. Valtion PLI-järjestelmän, työvoimakustannusedun ja teknisen osaamisen kaltaisten mahdollistavien tekijöiden pitäisi vahvistaa Intian globaalia kilpailuasemaa entisestään.

Lisäksi noin 98 miljardin dollarin arvoinen pienmolekyylilääkkeiden patentti raukeaa seuraavan viiden vuoden aikana, mikä tarjoaa ison mahdollisuuden intialaisille lääkeyhtiöille.

”Olemme iloisia voidessamme esitellä HDFC Pharma and Healthcare Fundin sijoittajillemme. HDFC Mutual Fundissa olemme aina pyrkineet olemaan yhden luukun ratkaisu erilaisiin taloudellisiin tavoitteisiin ja tarjonneet laajan valikoiman mahdollisuuksia monipuolisen tuotevalikoimamme kautta. HDFC Pharmasta ja Healthcare Fundista tulee uusin lisäys monipuoliseen tarjontaamme”, sanoi Navneet Munot, HDFC AMC:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Nikhil Mathur kommentoi lanseerausta, että ”Intia jatkaa maailmanlaajuisten lääketoimitusten johtajuutta halpavalmistuksen, valmiiden tutkijoiden ja tiukkojen laatuvaatimusten täyttämisen ansiosta.” Samaan aikaan kotimarkkinoilla tietoisuuden lisääminen terveydestä on keskeinen kasvun veturi pitkällä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit