Indegene IPO avautuu tänään: 10 asiaa, jotka on hyvä tietää ennen tilaamista – IPO-uutiset

Indegene IPO Subscription, GMP, Price, Review

Indegene IPO tarjoaa digitaalisia palveluita biotiedeteollisuudelle. Yritys avustaa life science -yrityksiä erilaisissa asioissa, kuten lääkekehityksessä, kliinisissä kokeissa, viranomaistoimissa, valitusten hallinnassa, myynnin/markkinoinnin tuessa ja lääketurvatoiminnassa.

Indegene kerää yhteensä 1 841,76 miljoonaa rupiaa yhdistämällä tuoreen numeron ja myyntitarjouksen.

Yhtiön listautumisanti avautuu 6. toukokuuta ja sulkeutuu 8. toukokuuta.

Yhtiön osakkeiden odotetaan valmistuvan 9. toukokuuta mennessä, mikä on nähtävissä rekisterinpitäjän verkkosivuilta.

Indegene valitsi Link Intime Indian ongelman rekisteröijäksi.

Liikkeen odotetaan osuvan molempiin pörssiin – BSE:hen ja NSE:hen – 13. toukokuuta.

Indegene on asettanut hintarajaksi 430–452 ruplaa osakkeelta, ja erän vähimmäiskoko on 33 osaketta, yhteensä 14 916 rupiaa.

Yhtiö on turvannut työntekijöilleen enintään 296 209 osaketta 30 rupiaa alennuksella emissiohintaan.

Kotak Mahindra, Citigroup Global Markets India, JP Morgan India ja Nomura Financial Advisory & Securities (Intia) olivat kirjanpidon johtajia. Tämä on ensimmäinen kerta, kun JP Morgan India osallistuu listautumisajoneuvoon kirjajuoksujana.

Vaikka P/E-arvo 37,79x vaikuttaa kohtuulliselta, suoraan vertailukelpoisten listattujen vertaisyritysten puuttuminen rajoittaa lopullista arviointia. Ottaen kuitenkin huomioon Indegenen ainutlaatuisen markkina-aseman, vahvan kasvupolun ja vakiintuneen asiakaskunnan, Swastika Investmart suosittelee tätä listautumisantia sijoittajille listautumisvoiton ja pitkän aikavälin vuoksi.

Yhden olennaisen tytäryhtiön – ILSL Holdings Inc.:n velanmaksu, Indgenen investointien rahoittaminen ja muut yleiset yritystarkoitukset.

Samankaltaiset artikkelit