Merkkikehittäjien suuremmista kodeista tulee asunnonostajien valinta nro 1

Bigger homes by branded developers becoming home buyers' No. 1 choice

Intian kiinteistömarkkinat ovat tulessa. Halu isompiin ja parempiin koteihin ei vain kasva, vaan se rikkoo myös omia lukujaan. Maassa asuntojen kysyntä kasvaa valtavasti, ja kiinteistöyhtiöt raportoivat ennätysmyynnistä. Raportit raporttien perään puhuvat tästä, ja viimeisen kahden-kolmen vuoden aikana on nähty nouseva kasvukaari, joka on jyrkkää.

JLL:n raportin mukaan Noidassa myytiin viime vuonna 14 822 asuntoa, joiden arvo oli huimat 24 944 miljoonaa rupiaa. Merkittävää on myös se, että asunnon keskihinta Noidassa nousi huomattavasti 1,24 miljoonasta rupiasta vuonna 2022 1,68 miljoonaan rupiaan vuonna 2023. 3,5 miljoonan rupiaa ja enemmän hinnoiteltujen asuntojen osuus kokonaismyynnistä oli merkittävä 23 prosenttia. vuonna 2023.

Luksusasuntojen uusien lanseerausten määrä on myös yli kaksinkertaistunut vuonna 2023. Yli 65 % uusista kehityshankkeista on tulossa Noida-Greater Noida Expresswayn varrella, mikä korostaa näiden mikromarkkinoiden lisääntynyttä näkyvyyttä luksusasunto-segmentissä. Noidan mikromarkkinat, joissa vuokrat nousivat 7 % vuotta aiemmasta, kokivat eniten vuokrat vuonna 2023.

”Viime vuosien aikana ihmisten käsityksissä Noidasta on tapahtunut dramaattinen muutos. Se on nyt rinta rinnan Gurugramin kanssa sekä tarjonnan että kysynnän suhteen. Tämän seurauksena merkkikehittäjien projektit luovat valtavan vetovoiman. Ylellinen luksusprojektimme County 107 on loppuunmyyty. Se on myös Noidan ensimmäinen uber-ylellisyysprojekti, joka toimitetaan. Näemme alueella valtavan mahdollisuuden”, sanoo County Groupin johtaja Amit Modi.

”Valtavien kehitysmahdollisuuksien lisäksi hallituksen sitoutuminen ja ulkomaiset investoinnit ovat toimineet polttoaineena tuleen ja lisänneet Noidan luksusosuutta. Alueella on myös valtava investointivirta, mikä tekee siitä houkuttelevan investointiehdotuksen. SKA Groupilla on useita premium-kategorian projekteja Noidassa ja sen ympäristössä. Suunnittelemme kuitenkin myös luksusprojektia, Destiny Onea, Greater Noidassa”, sanoo Sanjay Sharma, SKA Groupin johtaja.

Tämä suuntaus näkyy erityisen selvästi Noida-Greater Noida Expresswayn mikromarkkinoilla, joista on tullut huippuluokan projekteja käynnistävien johtavien kansallisten kehittäjien keskus. Suurien luksusasuntojen suosio on kuitenkin maanlaajuinen trendi.

”Gurugram on aivan eri tasolla. Sen läheisyys kansainväliselle lentokentälle, maine yhtenä maan tärkeimmistä yrityskeskuksista ja horisontaalinen leviäminen uusille alueille, kuten Southern Peripheral Road ja Golf Course Road, sekä merkkituotekehittäjien läsnäolon historia ovat pitäneet Gurugramin viehätyksen ennallaan. tarjoaa sijoittajille korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Uusin projektimme, Ambience Creations, joka sijaitsee strategisesti sektorilla 22, perustuu tähän perintöön ja nostaa ylellisyyden rimaa monta pykälää korkeammalle”, sanoo Ankush Kaul, Ambience Groupin liiketoimintajohtaja.

Etelässä Bangaloren luksusasunto-osalla on mennyt huikean hyvin. Bangalore on epäilemättä Intian kyberkeskus ja yksi maailman johtavista IT-keskuksista. CREDAI:n, Colliersin ja Liases Forasin tuoreen raportin mukaan asuntojen hinnat ovat nousseet 21 prosenttia vuodessa.

”IT-sektorin kysynnän, infrastruktuurin kehityksen ja suotuisan taloustilanteen vetämänä Bengalurun kiinteistömarkkinat jatkavat menestystä. Projektimme, Bhartiya Urban, joka on laajamittainen integroitu kaupunki, joka on kehitteillä lähellä Hebbalia Bengalurussa, on onnistunut erinomaisesti. Se koostuu useista alueista, mukaan lukien asuinalueet, kaupalliset alueet, IT SEZ, hotellit/kongressikeskukset ja vähittäiskaupat. Nikoo Homes -brändin alla olevat asuinvaihtoehdot palvelevat monenlaisia ​​intialaisia ​​perheitä eri muodoissa ja eri hintaluokissa”, sanoo Ashwinder R. Singh, CII, NR:n kiinteistökomitean yhteispuheenjohtaja, Bhartiya Urbanin asuntojen toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit