SIDBI tekee yhteistyötä Shell Foundationin kanssa 6 miljoonan dollarin aloitteesta kaupallisen sähköautolainan myöntämiseksi

sidbi, Shell, Shell India, SIDBI news, Shell foundation, ev loans, commercial ev loans, ev business india, green loans, Niti aayog, niti aayog news,

Small Industries Development Bank of India, maan tärkein pk-yritysten rahoituslaitos, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa pääkonttoriaan pitävä Shell Foundation ilmoittivat torstaina kumppanuudestaan ​​käynnistää Risk Sharing Facility (RSF) tukeakseen Intian sähköajoneuvooperaatiota 30@30 SIDBI:n avulla. ekosysteemi 50 000 sähköautolle. EV Mission 30@30 tavoittelee sähköautojen 30 prosentin levinneisyyttä Intiassa vuoteen 2030 mennessä.

6 miljoonan dollarin aloite, mukaan lukien 3 miljoonaa dollaria SIDBI:ltä ja 3 miljoonaa dollaria Shell Foundationilta, tarjoaa osittaisen luottotakuun lainanottajille, jotka käyttävät sähköisiä kaksi- ja kolmipyöräisiä ajoneuvoja kaupalliseen käyttöön. Sovittu katto on 7,5 prosenttia toisesta tappiotasosta, mikä vapauttaa noin 81 miljoonan dollarin kaupallista pääomaa sähköajoneuvojen omaisuuden rahoitukseen, SIDBI sanoi lausunnossaan.

Sivasubramanian Ramann, CMD, SIDBI sanoi: ”EV30@30:n kansallisen tehtävän mukaisesti SIDBI on ottanut sähköauton työntövoimasegmenttinä. Julkaisemalla mission 50K-EV4ECO edistämme koko sähköauton arvoketjua. Olemme nähneet, että RSF on tärkeä väline tarjota ensimukavuutta lainanantajille, jotka toimivat nousevilla ja alipalveltuilla segmenteillä.

Tärkeää on, että SIDBI julkisti tämän vuoden huhtikuussa Mission 50 000-EV4ECO NITI Aayogin ohjauksessa rahoittaakseen pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden on vaikea saada lainaa ostaakseen sähköautoja, kuten kaksipyöräisiä, kolmipyöräisiä ja nelipyöräisiä päivittäiseen käyttöönsä. toimintaan ja kaupalliseen käyttöön. Operaation tavoitteena on rahoittaa 50 000 sähköautoa.

SIDBI totesi, että se on konseptoinut sähköajoneuvojen riskinjakojärjestelyjä/rahoitustuotteita monenvälisten tahojen tuella keskusteltuaan keskeisten sidosryhmien kanssa ja saatuaan alalta kokemusta. SIDBI on käyttänyt kahta järjestelmää – toista EV-tilassa toimiville keskittyneille NBFC:ille ja toista sähköauton arvoketjun toimijoille/pelaajille ja MSME-yrityksille.

”Kaksi kehitysinstituuttia, SIDBI ja Shell Foundation, ovat kokoontuneet ollakseen ensimmäinen liikkuja ja muutoksentekijä kaupallisilla sähköautomarkkinoilla. Odotamme, että sähköajoneuvojen riskinjakojärjestelmä korjaa kaupallisen rahoituksen saatavuuden ja kohtuuhintaisuuden puutteen sähköajoneuvojen lainaamiseen liittyvien todellisten ja havaittujen riskien vuoksi”, Ramann lisäsi.

Julkaisun mukaan riskinjakovälinettä seuraa ekosysteemin tuen lisääminen EVOLVE-ohjelman monenvälisestä tuesta.

Jonathan Berman, Shell Foundationin toimitusjohtaja, sanoi: ”RSF-laitoksen luominen ja käynnistäminen stimuloi sähköautojen rahoitussektoria 2W:n ja 3W:n osalta, joita käytetään tuloja tuottaviin omaisuuseriin. Tämä skaalaa kaksi- ja kolmipyöräisten sähköajoneuvojen saatavuuden 50 000 kaupunkiliikenteen kuljettajalle ja antaa heille mahdollisuuden kasvattaa tulojaan jopa 70 prosenttia.”

Samankaltaiset artikkelit