Valiant Laboratories näkee vahvan debyytin; listaa yli 16 prosentin preemion pörssissä; Pitäisikö sinun pitää tai kirjata voitto?

Valiant Laboratories listing

Valiant Laboratoriesin osakkeet noteerattiin 15,82 %:n preemiolla yli listautumishinnan pörssissä. Osake debytoi 162,15 rupiaa NSE:llä ja 161 rupiaa BSE:llä verrattuna 140 rupian emissiohintaan. Sijoittajat ovat tehneet voittoa 22,15 rupiaa osakkeelta, koska skripti antoi sijoittajille lähes 16 prosentin tuoton. listalle.

Pitäisikö sinun pitää tai kirjata voitto?

Listautumisanti merkittiin 29,76 kertaa, mikä osoitti myönteistä palautetta sijoittajilta. ”Kokonaisuudessaan Valiant Laboratoriesin listautuminen oli myönteinen, ja yhtiö sai sijoittajilta hyvän vastaanoton. Sijoittajien tulee kuitenkin harkita huolellisesti myös niihin liittyviä riskejä, kuten yrityksen yhteen tuotteeseen keskittymistä, riippuvuutta rajoitetusta määrästä tavarantoimittajia ja asiakkaita sekä kilpailukykyinen toimiala. Siten sijoittajia kehotetaan kirjaamaan voittoja ja luopumaan positioistaan, mutta niiden, jotka haluavat pitää sijoituksensa pitkällä aikavälillä, tulisi pitää stop loss 150 rupiassa”, sanoi Shivani Nyati, Swastika Investmartin varallisuusjohtaja.

Valiant Laboratories IPO

Valiant Laboratories IPO avattiin yleisölle keskiviikkona 27. syyskuuta 2023 ja päättyi tiistaina 3. lokakuuta. Tarjouskilpailu ankkurisijoittajille päättyi tiistaina 26. syyskuuta, jolloin yritys keräsi ankkurisijoittajilta 45,74 miljardia rupiaa ennen yleisöä. ongelma. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 133–140 ruplaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 10 rupiaa. Listautumisanti käsitti uuden 10 890 000 oman osakkeen liikkeeseenlaskun, joiden yhteenlaskettu arvo oli 152,46 miljoonaa rupiaa. Listautumisannin vähimmäiserän koko on 105 osaketta ja yksityissijoittajien vaatima sijoitusmäärä oli 14 700 ruplaa.

Listautumisanti merkittiin 29,76 kertaa. Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kategoriaa merkittiin 20,83 kertaa, ei-instituutiosijoittajille tarkoitettua osuutta 73,64-kertaisesti ja Retail Individual Investors (RIIs) -kiintiötä merkittiin 16,06 kertaa. Valiant Laboratoriesin osakkeiden GMP nousi 14,29 % ennen listautumista.

Valiant Laboratories on aktiivisia lääkkeitä ja bulkkilääkkeitä valmistava yritys, joka keskittyy parasetamolin valmistukseen. Yritys valmistaa parasetamolia eri laatuja ja kokoja asiakkaiden spesifikaatioiden mukaan, kuten jauhe, hieno jauhe, tiheä, vapaasti valuva jne. Yrityksellä on ennätys jatkuvasta liikevaihdon kasvusta, ja se kasvaa 35,3 %:n CAGR:llä 21-23 tilikaudella.

Samankaltaiset artikkelit