Way2News toimii Nirmal Karthikeyanissa alueellisena myyntipäällikkönä – Etelä – Brand Wagon News

Prior to joining Way2News, Karthikeyan has held the role of senior manager at Jio Cinema

Way2News, hyperpaikallinen digitaalinen uutisalusta, on ilmoittanut nimittävänsä Nirmal Karthikeyanin heidän alueelliseksi myyntijohtajakseen Etelä-Intian alueella. Yhtiön mukaan tapaaminen on osa Way2Newsin sitoutumista laajentaa käyttäjäkuntaansa ja toimittaa hyperpaikallisia, osuvia ja luotettavia uutisia miljardille intialaiselle.

Uudessa roolissaan Karthikeyan vastaa Way2Newsin jalanjäljen vahvistamisesta ja kasvusta keskeisillä etelämarkkinoilla. Lisäksi hän johtaa Way2Newsin huippukielisen inventaarion strategista edistämistä ja kaupallistamista.

Way2Newsin perustaja ja toimitusjohtaja Raju Vanapala sanoi nimityksestä: ”Way2Newsilla tavoitteenamme on tehdä jokaisesta intialaisesta tietoinen kansalainen toimittamalla asiaankuuluvia ja osuvia uutisia oikea-aikaisesti. Nirmalin asiantuntemuksella on syvällinen mediantuntemus ja merkittävät kokemukset kasvun vauhdittamisesta, joten se tulee olemaan keskeinen rooli etelän hyödyntämättömien alueiden ja yleisöjen tunnistamisessa ja siten käyttäjäkunnan laajentamisessa. Uskomme, että Nirmalin strateginen visio ja käytännönläheinen lähestymistapa vievät meidät uusille menestyksen korkeuksille dynaamisilla ja monimuotoisilla Etelä-Intian markkinoilla.

Ennen Way2Newsille tuloaan Karthikeyan on työskennellyt ylimmän johtajan roolissa Jio Cinemassa, jossa hän oli roolissa myyntiponnistelujen hallinnassa eri kategorioissa, kuten elämäntyyli ja vaatteet, pelit ja fintech. Hän on työskennellyt yli 12 vuotta mediayrityksissä, kuten Jio Cinemassa, Zapr Media Labsissa, Sun TV Networkissa ja Eenadu Publicationissa, ja hänen kokemuksensa mainontastrategiasta, tilinhallinnasta ja tiimijohtamisesta on osaltaan edistänyt organisaatioiden menestystä.

”Olen iloinen saadessani olla osa tätä matkaa, ja odotan innolla, että pääsen hyödyntämään asiantuntemustani myynnissä ja liiketoiminnan kehittämisessä ja myötävaikuttamaan merkittävästi Way2Newsin jatkuvaan menestykseen ja laajentumiseen eteläisillä markkinoilla”, Nirmal Karthikeyan lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit